tirsdag den 18. oktober 2011

Bartonella, bartonellose....

er jeg også den "heldige" indhaver af - fik mail fra Villy i aftes at min behandlingsplan derfor er ændret, og en ny er på vej i posten sammen med recept på, hvad end det nu er jeg skal have.
Når jeg læser hvilke symptomer bartonella har, så må jeg sige det ikke er overraskende jeg også har den - symtomlisten kan læses her.
Noget lort er det - og ikke lige kurabelt, men der er kun en vej ud af dette lort - videre.....

Week-enden er gået med bladrivning for mit vedkommende - og maleren har fået sat nylavede døre i til fyrrummet, fået dem malet og lukket med presenning ind til loftet over fyrrummet. Han nåede ikke hele vejen rundt med vægbeklædningen, så gavlen er ufærdig - har også en gavl på huset der mangler. Maleren siger vi er HELT færdige inden påskeferien næste år - håbe håbe.

Ælsten kom hjem fredag, og jeg må sige det er da hyggeligt - hun skal holde ferie og arbejde i Lalandia 5 dage. Hun har fået ny lejlighed.......ja what to say, hun får ingen mad der hvor hun bor nu - lever af youghurt og æbler - kan ikke have der er 2 fremmede mennesker i køkkenet - så hun har fundet en 1 værelses - med eget køkken og bad - begge dele lige installeret og klar om 14 dage.
Så turen går lige til Odense for en flytning igen :s.

I morgen tar vi i bio og ser Peter Plys - vi er alle vilde med ham, og jeg skylder stadig de to store biobilletter. Det giver en billet hver gang man får 10 eller mer til eksamen nemlig.
Sidst var yngsten ikke med - kun mor og de 2 voksne døtre var afsted - ikke engang et alibi havde vi med *GG* - men vi er vilde med ham.

Yngsten er hjemme i ferien - åha det er hårdt - hun træner sq* til noget mere "mor" i ferien - men jeg kan bare ikke - bare det at komme i tøjet er en kamp - som ikke er lykkedes endnu i dag.

Status efter 7 ugers behandling er uforandret - men tror jo så da pokker når jeg har bartonella der skal behandles inden borrelia.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tak for en hyggelig biograf tur og spisning (:
Og er glad for at du er lige så spændt og glad for min flytning (:

Anonym sagde ...

Hej,

Leser din blogg med interesse-har du testet positivt på Bartonella eller er det basert på kliniske funn/symptomer?

Hvordan går det med din behandling-håper det går rett vei for deg!!!

HelleV2 sagde ...

Hej, velkommen til og tak for din kommentar :).

Nej, jeg har ikke testet positiv for Bartonella (har jeg lige fundet ud af), men blev behandlet for Bartonella i min 2. behandlings runde og det udfra symptomer og pga. den manglende virkning af 1. behandlings runde. Var først her jeg mærkede en bedring og den kom først efter afsluttet behandling.

Jeg skal testets på et tidspunkt, men borrelia, CD 57 og chlamydia pneumoniae prøverne der koster koster 4600, så har ikke råd til yderligere prøver.
Så jeg må vente indtil jeg forhåbentlig får kurreret borrelia/chlamydia - så er der bedre råd.
Blodprøverne skal tages efter hver behandlings runde.

Tak - har nu opnået en bedring :) -er fantastisk.
Skal nok få opdateret siden i løbet af kort tid.

God bedring til dig også - tænker du også er smittet :/.

/Helle

Anonym sagde ...

Tusen takk for svar-nå ble jeg riktig så glad for å høre at du er litt bedre! jeg har vært gjennom LHK som deg og vurderer Augsburg.

Fortsetter å lese her inne hos deg-d hadde vært interessant å vite hvilke type antibioika du får mot bartonella-kanskje du kan ta det med i neste innlegg-kun et forslag fra meg:)

Riktig god helg til deg

HelleV2 sagde ...

Velbekomme :).

Jeg nåede aldrig LHK - fandt ud af de bruger samme elendige ELISA test som her, så er man jo ligevidt altså.
Så jeg aflyste min tid hos LHK.

Det er svært at vurderer hvad man skal gøre, jeg vidste bare jeg måtte testes via Augsburg INDEN jeg tog til LHK.
Hvis ikke det var så dyrt, så var der jo ligesom ingen tvivl om hvad man gør ;).

Tror jeg har skrevet min antibiotika, men gør det gerne igen :), bare ikke lige i dag heller - er lige ved at komme mig over 4 dage i London - men skal nok gøre det :).

Ikke miste håbet, det kan lade sig gøre at blive bedre :D - jeg VED det :).

God aften til dig.

/Helle

HelleV2 sagde ...

Så har jeg lige kigget - hvis du scroller 3 indlæg tilbage til den 26. oktober - her står hvilken antibiotika og hvilke mængder jeg har fået :).

/Helle