onsdag den 26. oktober 2011

Game On.....

med Quensyl 200 mg morgen, fra og med idag.
Om en uge tilføjes Minocycline 100 mg morgen og aften, trappes op over 1 uge. Samtidig fortsætter jeg med Azithromycin 500 mg morgen. Artemisia Annua er seponeret.
Minocycline erstatter Vibradox - den har højere CNS (Central Nerve System) tilgængelighed og 100 mg svarer til 300-400 mg Vibradox - så nu skal der killes bugs.
Dette er recepten for de næste 8 uger - håber sq* stort der sker en udvikling til det bedre.
Jeg fik i går tilsendt en hel skotøjsæske med antibiotika fra tysk apotek - 1800 var der for.

Min prøvesvar siger:

Borrelia burgdorferii Elispot LTT
Borrelia burgd. Fully Antigen 2 SI < 2
Borrelia Peptide Mix 2 SI < 2
Borrelia LFA-1 1 SI < 2

Ikke dårligt, borrelia er nærmest ikke eksissterende nu, så er noget andet som gør mig syg - bartonellaen.

Chlamydia pneumoniae antibodies
Chlam.pneum.-IgG-antibodies (ELISA)+ 68.0 RE/ml <16.0=neg;>22.0=pos
Chlam.pneum.-IgA-antibodies (ELISA)+ 1.27 Ratio <0.8=neg;>1.1=pos

Chlamydia pneumoniae Elispot LTT
Chlamydia pneumoniae-Elispot LTT + 8 SI < 2

Min lungebaktusse er også for nedadgående :).

CD 57 Flow Cytometry
Leucocytes 8.26 /ul 2.6-10.0
Peripheral Lymphocytes + 55.3 % 18.0-51.0
Lymphocytes 4568 /μl 468-5100
Natural killer cells 7.42 % 6-29
Natural killer cells 339 /μl 60-700 CD 57
positive NK-cells 3.05 % 2-77 CD 57
positive NK-cells 139 /μl 100-360

Mit CD57 tal er opadgående også fint (kan bare ikke mærke det :/)

Blood Count
Hemoglobin + 23.8 g/dl 14-18
Erythrocytes + 7.98 mill./ul 4.5-5.9
Hematocrit + 76.0 % 40-54
MCH 29.8 pg 28-32
MCHC - 31.3 g/dl 32-36
MCV 95.2 fl 80-98
Thrombocytes 333 tsd/ul 150-350
Leucocytes 8.26 tsd/ul 4-10

Differential Blood Count
Basoph. Granulocytes 0.20 % 0-2
Eosin. Granulocytes 2.60 % 0-4 Neutroph.
Granulocytes - 37.4 % 40-70 Lymphocytes + 55.3 % 25-40
Monocytes 4.50 % 2-14

Og dette siger mig så ikke en skid - men frygter da lidt at blive taget for dooping med den Hematrocrit værdi - måske jeg har en fremtid indenfor noget cykelrytning.

Min franske taske er endnu ikke dukket op :( - så jeg har sendt besked til sælger (sælgers ven faktisk, da hun ikke selv havde Paypal konto) om at jeg vil have oplyst Track and Trace no. eller mine penge tilbage.
Den stakkels ven var sikker på den var på vej, og at jeg kunne være ganske rolig......
Fik så mail fra sælger selv - hun havde nu fundet ud af min taske stadig ligger på det franske posthus :O - hun havde været bortrejst.
Franskmænd siger jeg bare....har bare skrevet hver gang jeg rykker for track and trace - rolig den kommer og bla....bla.
Men fik hendes mors tlf. nr., hun ville så sende den express i går, så skulle ringe til hende og oplyse min adresse.
Det er gjort - nu venter jeg så atter - tror faktisk på hende - ellers er det den forkert hun har valgt at snyde vil jeg sige.

Hun ville gerne om jeg afsluttede den tvist jeg har åbnet via Paypal, men det kan jeg ikke før jeg har modtaget tasken. Hvis jeg gør det lukker de den, og den kan ikke åbnes igen. Jeg har indtil den 11/11 til at escalere den til en "claim", så går paypal ind i sagen, og uden track and trace har sælger tabt sagen.

Et godt råd hvis man handler og bruger Paypal - brug dit kreditkort.
Når jeg har solgt en taske flytter jeg pengene over på min bankkonto, og trækker pengene via mit kreditkort når jeg køber. På den måde har man den mulighed at få pengene ført retur  via kreditkortet, hvis man er blevet snydt. Det kan man ikke hvis pengene er trukket via bankkontoen eller et plus på din paypalkonto.

De har iøvrigt lige lukket for jeg kan sende penge via Paypal - jeg skal indsende beviser på jeg er mig - kopi af pas og noget der beviser mig adresse. Jeg er under opsyn for hvidvaskning af penge....pisse irriterende med sådan et ståhej for latterlige beløb.
Når man når over et vist beløb kræves dette.

Jeg har iøvrigt lige fundet endnu en af de tasker jeg tjente 600% på - er den enste der har budt - og tror ikke der kommer flere der byder - sælger har nemlig stavet forkert i sin annonce - og kun mig der har fundet den :D. Så endnu et tip - prøv at søg under alternative stavemåde på ex. ebay - så er man helt alene om at byde - ikke dårligt.

Ferien er veloverstået - må sige det er godt med noget ro på matriklen igen - ældsten tog toget til Odense mandag morgen - med 1 taske - hun havde 3 med herover - da havde hun kørelejlighed med venner. Bla. havde hun slæbt en morgenkåbe med :O - ved da ikke lige hvad hun tænkte på altså. Men heldige hende - vi skal over og flytte i week-enden og kan tage det sidste habengut med.
En "anelse" træls at skulle igang igen - men så må det sq* også være slut.
Nu mangler vi bare svigerfar - han har nu fået eget værelse da der er en der er død - så ikke mere flytning de næste 2 år tak.

Vi var i bio og se Peter Plys - ved da ikke lige hvad folk tænker på altså. Slæber små unger med der ikke kan sidde stille, og så brokker de sig over filmen bagefter. Det er sq* ikke filmen der er noget galt med - det er ungerne der er for små til at sidde stille i en mørk biograf i 1½ timer altså.

Mindsten og jeg så også Far til Fire - nøjs ungerne grinede af de platte sjovheder - er herligt at høre.

Fredag var maleren til 50 års fødselsdag, jeg havde bare ikke overskuddet og blev hjemme på fifaen. Der var så dømt tømmermænd lørdag, men revet lidt blade fik han da, trængte til noget luft mente han.

Nu er det tid for at besøge min mor - jeg har bestilt noget creme for hende på Beautybay, og nu har hun venter næsten 1 mdr.
Tjekkede så lige i går - ordren er canceled - WTF.
Ved ikke om det er fordi vi har brugt hendes visa til min konto - så stemmer navnene jo ikke overens - ellers fatter jeg nada.
Så nu opretter jeg en konto på hendes pc, med hendes navn og betaler med hendes visa - så må det sq* da vel lykkes. Hun ligner nok en rosin når jeg kommer - havde ikke mere creme.

Ingen kommentarer: