onsdag den 1. juni 2011

Plads til mere......

græs har vi fået nu. I går kom den store gule, og så forsvandt vores "gryde" med bålpladsen. Der lå en lang dynge jord i venstre side af billedet, det ligger nu i "gryden" og resten i dyngen der skal flyttes....hvornår ????.
Maleren siger pludselig, men efter at have ventet over 2 mdr, har jeg mistet troen på pludselig.

Den store gule er en gummiged - små gule er gule shorts - aka gul Gajol, og gul og gratis er Carls special - vi har noget med gult herude :).

1 time tar' det at slå plænen som den er nu - gjorde jeg nemlig i går. Mandag gik og tirsdag kom uden jeg havde haft energi til at klippe den - men frygtede det ville begynde at regne så uden så meget som at få børstet tænder eller noget, klippede jeg græs. En thermoskjorte på og min morfars havekasket på morgen håret og ud.
Så når engang vi får det sidste lagt i græs, så kommer det da vist til at tage 2 timer - god motion, men ikke energibesparende - måske jeg skal forsøge mig med et stykke af gangen....

Jublen ville ingen ende tage i mandags da jeg lugede i mine kummer - måtte hidkalde samtlige  3 på matriklen, og de syntes også de var søde, disse her.

Det er asparges babyer - jeg troede ikke de kom op, men det gør de - og er bare så søde som de står der for enden af rækken med voksne asparges - elsker når noget lykkes i haven - har ikke grønne fingre, men forsøger mig frem.

I dag går turen til Vejle med ældsten. Skulle have været til Give med min mor, og havde derfor skippet turen med ældsten. Men mindsten har ødelagt sine dyrt indkøbte sandaler, så jeg skal til Vejle og klage - ØV. Så har fået mellemsten til at køre min mor til Give, komme her bagefter så jeg kan køre hende hjem og så hente ældsten og til Vejle.

Mandag lånte jeg 3 ørebøger på nettet, men om jeg kan få lortet lagt over på min ipod - NEJ - uha jeg kan ikke have med det at gøre. Forsøgte så med min tlf., men her mangler der noget driverværk - uaaargh.
Mellemsten forsøgte med en cd da hun var hjemme, kunne hun heller ikke - sådan noget skrammel altså.
Når jeg synkroniserer ipod så kommer det nye ikke ind på den, hvem der bare havde en gadget interesseret teen altså.

Da jeg var i haven tog jeg et hårbillede - uha det er ikke rart at få sådan et taget - men må jo nok leve med det faktum at det er noget i den henretning jeg ser ud altså :(. Så med risiko for at skræmme nogen væk, så kommer der nu et billede af undertegnede, muuuuuhaaaaaaaa

Øreringe har jeg ikke længere i - de var for pussenussede til håret, så har fundet nogle fine nogen jeg ønsker mig af maleren i fødselsdasgsgave om 1 uge :). Har fået til opgave selv at finde et forretning der har dem, så det vil jeg gøre i dag.

Skynder mig at udgive dette indlæg inden jeg fortryder billedet :p.

3 kommentarer:

Annette sagde ...

Det er sgu da smart! Godt du fik trykket udgiv :-)

Anette sagde ...

Der er da ikke noget at fortryde der, super smart frisure :o)
KH Anette

HelleV2 sagde ...

Tak Annette og Anette :) - undskyld den lange reaktionstid :( - det er jo en klipning siden jeg skrev (rødkindet smiley her).

/Helle