lørdag den 16. april 2011

Akupunktur....

fik jeg i torsdags i albue, knæ og diverse steder. Hun er også kiropraktor, så fik først forbud mod at løbe, men det ændrede hun så til, at jeg kunne vente og se. Har 2 skader i brusken ( på knoglen)  på højre knæ, er V formet, og hænger kun fast i en lille flap. Men da jeg så fik forklaret hende, det der gør ondt er noget nyt og helt andet, så kunne jeg se tiden an, men ikke optimal motion for mig, og det ved jeg jo godt :(.
Albuen fik også en tur - så her kunne jeg forvente smerter i modsatte albue også, så det spændende at se om det sker.
Energien fik jeg også for - men her må jeg nok melde fisk - der er ikke nogen der har kunnet gøre noget ved det.

Fredag stod den så på DT - og marked :).
Jeg havde tænkt jeg skulle sættes ned i Cipramil da jeg ikke har kunnet mærke effekten af de sidste 10 mg - men nej, hun ville sætte mig op, og det fik hun så lov til ;). Fik hende også forklaret om mine tanker om en ordentlig udredning, så hun vil tale med psykiateren om en henvisning til Neurolog. Vil han ikke det, så må jeg jo forsøge egen læge. Jeg vil sq* undersøges og have en ordentlig forklaring på, hvad jeg fejler.

Ældsten var med, så kunne vi nemlig lige smutte omkring markedet, nu vi var der på en markedsdag. Og jeg fik gjort mig nogle fine kup - havde jeg været der 3 min. før, så havde jeg købt mig noget fantastisk, men den blev solgt da vi kom. Det var en kæmpestor gammel rejsekuffert - den var lang nok til der kunne ligge hynder til havestole deri - ØV. Der var 3 kufferter, han købte kun de 2, så var der jo 1 tilbage til mig.
Den tænker jeg så, der kan være vinter tøj i om sommeren og sommertøj om vinteren.


En solid zinkspand bonden havde brugt til at give kalvene mælk i købte jeg, elsker ting med historie. Han sagde at skramlede jeg med den, kommer kalvene løbende, så det vil jeg da tjekke ud - naboen har lige købt kalve - men er nok tvivlsomt om de kender den lyd ;).

Den fine vaskekurv, var sprit ny, her var dog ingen historie med, men han sagde den kunne byttes i dag, så ville han sælge den for det dobbelte - men jeg beholder den, 2 vaskekurve kan ikke være for meget.

Maleren og jeg har så mange piller, så dette gamle medicinskab skal hænges op i baggangen, hvis nogensinde det bliver færdigt derude - maleren maler brædder til fyrrymmet og væksthusets udvendige side i dag, og i morgen skinner solen igen
Men engang når det har regnet, så kommer det op i baggangen. Skal lige have noget til at lave det røde kors med.

Kors købte jeg også derude - er fra Belgien, han havde rigtig mange, men de var med en jesus i sølv - dette var lige det jeg har kigget efter.

Vi var der ikke ret længe, så ved da ikke lige hvor meget jeg havde fået købt mig, hvis jeg var kommet 1 time før. Næste tid på DT er kl. 10.00 - så der kan jeg nå at købe endu mere :O.

Inden maleren kørte på værkstedet for at male brædder, hentede han sommertæpper, hynder og hængekøje ned fra hemsen. Så nu kører vaskemaskinen, og imens vil jeg gå over og vaske mine fund af.
Skal også have vasket kopper og diverse af i væksthuset igen i dag - der ligger en ½ pløjemark derinde efter blæsevejret sidste uge.

Når det er gjort, vil jeg smide mig i hængekøjen med Atkins :).

Ketolysekur og jeg går ikke sammen - nu har jeg så fundet ud af, Atkins faktisk var der først. Her er en smule regler der skal følges, og tror det giver bonus. Der er stadig fløde, men nu kun 3ss om dagen og ikke ubegrænset som før. Der står heller ikke man skal indtage 75% af sine kalorier via fedt om dagen. Flæskesvær er ikke lovlige heller.
Jeg tror simpelthen jeg har fået for meget at spise før - så jeg forsøger med nyt mod - startede med vejning og de nye leveregler i går.

Jeg har været på kulhydrat raid 3 døgn, har spist alle dem jeg kunne komme i nærheden af, og jeg har en HØJ kvalmetærskel :O. Så jeg tog lige 2,8 kg på :O - men det kan også kun lade sig gøre fordi jeg ikke har spist kulhydrater inden.
Flyder så depoterne i lever og muskler op, og hvert kulhydrat binder 3-4 gram vand - så tæller det jo hurtigt.
Men nu håber jeg så på et vægttab til næste fredag, det kan ikke være muligt andet.

Vægt 98,8.

4 kommentarer:

Annette sagde ...

Det lyder som et rigtig godt marked du har været til! Hvor? :-) Jeg har 2 af de mælkespande, og et kors næsten som dit :-). Jeg vil håbe for dig, at der er en der tager ansvar og får dig ordentlig udredt. Godt du selv presser på! Jeg kan altså ikke dy mig for at spørge, om du ikke bryder dig om grøntsager, siden du vælger de kure med meget fedtintag?
Og så sidder jeg og griner over hele hovdet over at du har en høj kvalmetærskel - godt udtryk :-))

HelleV2 sagde ...

Ja der var mange fund derude - er i Brørup :).
Pudsigt med spande og kors :) - hvad bruger du spandende til ??. Jeg skal vist bruge min til at vande vinen herinde med - kunne bare ikke dy mig, det er godt kram, den vejer godt til.
Jeg maser på med udredning, men har taget mig lang tid at nå hertil, er sq* svært ifht. flinkeskolen ;). Havnede i psykiatrien dengang for 8 år siden (til sommer), og så er det næste umuligt at blive taget "alvorlig" bagefter - dybt fustrerende.
Det kan jeg da godt forstå du spør' om :) - jo kan jeg såmænd godt li' - men jeg tror på animalsk fedt er godt - det mætter længere, og så elsker jeg ost ;). Det er kulhydraterne som gør skade, og får man få nok går man i ketose og fedtforbrændingen sættes op. For at holde sig i ketose kan man derfor ikke spise ubegrænset af grøntsager, da de indeholder kulhydrater.
Så nu spiser jeg op til 7½ dl. grønt om dagen,og pøser ikke på med smør og fløde, men bare som normale ikke fedtforskrækkede mennesker gør *SS*. Jeg tror det var fløden der var mit problem, men jeg fulgte ikke min mavefornemmelse da "gamle rotter" indenfor LCHF sagde spis, og spis det du kan. Men så blev jeg så klog :). Atkins satte ikke regler for hvor stor % andelen af kosten der skal være fedt. Den jeg forsøgte mig med dikterede 75% af kcl. indholdet skulle være fra fedt - så spiste Avocado dagligt for at komme derop.
Så mit fedt indtag er faldet betragteligt :).
Uha, det blev langt, håber du hænger på endnu ;).

Annette sagde ...

Brørup - det aner jeg faktisk ikke hvor er, men jeg er også en klovn til at finde rundt, jeg må bruge en livline :-)
Jeg bruger mine spande til at plante blomster i om sommeren.
Det lyder da frustrerende ikke at blive taget alvorlig - endnu en god grund til at være vedholdende i forhold til en udredning. Hvad siger "man" til at du ikke føler dig taget alvorlig? Er det ellers ikke en udtalelse der kan få det bedste frem i en behandler? Det var bare lige en tanke, eller nærmere et håb for dig.
Ang. at hænge på, så spørger jeg jo kun fordi jeg gerne vil høre svaret :-))

HelleV2 sagde ...

Du får en livline :)- det ligger ved Vejen. Der er salg af kreaturer og heste hver fredag, og så er markedet rundt om bygningerne hvor dette foregår. Blomster, ost, kage, skrammel, fund, you name it :). Er et besøg værd.
Ja, det er fustrerende - har ikke sagt jeg ikke føler mig taget alvorligt. Håber psykiateren kan se det ikke alene er depression snart - jeg forstår godt der er så mange psykisk syge der har fysiske sygdomme der ikke bliver behandlet :(.
Men det vil jeg da lige have i baghovedet, at det kan få det bedste frem i en behandler - hvis jeg får "behandleren" i tale (psykiateren).

Har du lavet huller i bunden så, når der er blomster i ?? - det nænne jeg vist ikke :).

Jeg syntes bare lige det blev overvældende lang mit indlæg ;).