tirsdag den 19. april 2011

Ikke meget læsning....

af Atkins i hængekøjen i lørdags - alle sprosser i driverhuset var totalt støvede til også - så alt det der var nymalet var beskidt - ØV - men jeg driver den af derude en anden dag, forhåbentlig i morgen.

Søndag fik maleren beklædning på 2 sider af fyrrummet. Sikke en ro det gav - i morgen kommer blikkenslageren og måler op til tagrenner - skønt - er nemlig ikke et DIY projekt :).

Mandag var ældsten, yngsten og jeg i Vejle og købe GPS til maleren i fødselsdagsgave - fantastisk vejr var det. Fik købt sandaler til yngsten, føj, hele 629 kr :( - hader at give så mange penge for noget der kun kan holde en sommer over. Vi har børn med store fødder, så der ryger mange par gennem en barndom.
Jeg holdt ud helt til den sidste forretnning med sandalerne - så kunne jeg ikke mere. Så resten af dage var ikke særlig heldig - des mere behov jeg har for ro, des mere taler yngsten. Jeg har forsøgt at forklare hende jeg ikke kan rumme det, men er jo umuligt for en 8 årig at forstå og tage hensyn til. Så jeg gik i seng kl. 20.00 igen, for at få ro og for at samle energi til tirsdagen, som jo var endnu en dag i yngstens påskeferie. Heldigvis er det kun 3 dage vi skal være "alene hjemme".

I dage var jeg så til akupunktur igen - jeg har haft ondt jeg ved ikke hvor mange steder - men det var ikke spor mærkeligt sagde hun. Så jeg fik en masse nåle i, igen idag. Jeg fik også en "cigar" med hjem, en mog/mok. Den skal tændes over ild, og når den så gløder skal jeg varme min albue med den, 1 x om dagen.
Skal vist lige have den der "cigar" googlet - har jeg da aldrig hørt om før.

Maleren og mindsten har været på værkstedet og slå græs - så fik jeg lige lidt fred til at sidde her og skrive lidt. Får ikke læst blogs i det fine vejr - kan ikke se på puteren udenfor, noget skidt. Men faktisk er driverhuset erklæret elektronikfrit område (næsten) af mig. Var ved at få fnidder af de stores telefoner og putere i driverhuset. Jeg er derude for at få ro, - men nu de er flyttet, så kan jeg jo godt bøje reglerne lidt :).

1 kommentar:

Anette sagde ...

Hej Helle - jeg håber du får en rolig og afslappende påske, så du kan samle kræfter.
KH Anette