mandag den 4. april 2011

Så er invitationerne....

sendt afsted, og der er ingen vej tilbage. Maleren fylder 50 d. 30/4, så der er travlt i det lille hjem, IGEN og igen &.

Forrig år til påske startede maleren med at pille det gl. værksted/carport/træpilleopbevaringsrum ned. Det tog hele påsken at få det pillet ned, og alle søm pillet ud. Derefter skulle der så bygges en ny carport/træpilleopbevaringsrum af det gl. træ.
Jeg rullede nu alle brædderne, og malede alle fagene til driverhuset. Maleren gravede sokkel, støbte, murede, lavede spær, og fik det rejst, der hvor den gl. carport havde ligget.
Midt i det hele havde vi så en student :) - skønt, men også et værre hyr at blive så færdige som muligt, så vi kunne være der.
Vi havde 2 sæt "ulige" havemøbler med borde og 2 bænke, de trængte til en overhaling, så jeg gik i krig med den sorte maling - dækkede bedst, når jeg kun kunne nå at give 1. gang ;).
Studinen fyldte også 18, så det blev lige en fest mere.

Det tog mange timer, og samtidig skulle der jo også holdes sommerferie, grilles. Men heldigvis kunne vi så fortsætte sidste somme igen.
Så påsken sidste år gik med at pille fliser op hos min mor, 180 m2 :O, som vi så skulle lægge her hjemme. Hun ville gerne have nye, og vi ville så bare vende de gl. om og genanvende dem, hvilket jo var dejlig billigt, kostede en lastbil til at fragte dem, der var 26 paller, så den måtte køre 2 gange.
Men det blev MIG der skulle pille fliser op og hjælpe med at lægge de nye. Maleren havde ondt i et ben, havde haft en lille uge.
Onsdag inden påske havde han nu så ondt, at jeg fik ham overtalt til at søge læge da vi nåede skærtorsdag.
På sygehuset til undersøgelse, hvilket tog hele skærtorsdag. Det var nok en blodprop i benet, så han blev sat i behandling med blodfortyndende indsprøjtninger.
Hjem med ham, så kunne han komme igen langfredag for scanning, da der ikke var nogen til at scanne.
Skulle være der 08.00 langfredag - og så var heldet med os igen NOT - blev stoppet af politiet på vejen. Vi manglede nr. pladen foran, han kunne ikke se den lå i vinduet - så kostede det lige 1000 kr., kørte vist også lidt for stærkt, det var den ene ½ del af beløbet.
Betjente spurgte hvad han skulle, men troede ikke på hans "historie" om blodproppen og scanningen vi skulle skynde os til.
Tilbragte så det meste af langfredag på sygehuset, nu kunne man så konstaterer der var 3 blodpropper i benet :(. Så fortsætte med indsprøjtninger, hvilket JEG skulle gøre :O, støttestrømper og så hjem med os.
Så nu havde jeg så lige 180 m2 fliser der skulle pilles op sammen med min mors kæreste - fuck en påske siger jeg bare. Han var startet selv, så der var nok ca. 100 tilbage.

Maleren kunne jo ikke lægge nye fliser nu, men heldigvis fandt de en der kunne, så det var på med vanten - der stod 20 paller med spritnye fliser der skulle slæbes :s.

Sådan gik påsken så sidste år. I rap havde vi så lige 3 konfirmationer og en anden fest, der skulle festes til, og så gik det forår.
Senere fik maleren så lagt de gamle fliser ned her.
Han byggede nogle kummer efter tegninger og dessiner - vi fik trillet jord i, hvilket var mange m3, og langt det skulle køres.
Så skulle vi holde guldbryllup for malerens forældre her hjemme i driverhuset, og så var der lige en 18 års fødselsdag igen
Så var der lige 2 yngler der flyttede hjemmefra og skulle have lavet lejligheder klar, skrues, købes, laves og meget meget mere.
Da de så flyttede hjemmefra, så var der lige 3 rum der skulle ordnes og rokeres også.
Der blev lavet lidt mere på driverhuset, men stadig var det ikke færdigt. Det er lige de ting jeg husker, så er der lige alt det jeg har glemt også ;).

Så det er så der vi er nu, laaangt om længe.
Driverhuset skal færdiggøres og færdigmales, fyrrummet med Stokeren skal have dør i og laves færdigt. Det fik nyt tag i december, men der mangler en del på taget endnu. Haven skal laves.
Og midt i det hele skal vi så holde fødselsdag - FUCK jeg gider IKKE - vil bare være FÆRDIG........uden afbrydelser altså.

Jeg må trøste mig med maleren siger vi er færdige inden næste sommer - så har vi for 1. gang nogensinde, ingen, som i INGEN hængepartier overhovedet - den 1. gang vi er færdige og bare skal holde ved lige, ligesom alle andre mennesker, NØJS det bliver godt.

Nåeh, det var de der invitationer der startede lavinen *SS* - de er nu sendt ud, så må vi se om jeg får malet havemøblerne 2. gang i år :O.

Alt her ender med DIY projekter - er billigt og sjovt (hvis ellers ikke der var så meget). Så i mandags købte jeg lige nogle stole i jem og fix for 2. gang. Købte dem for 2 år siden, byttede. Så købte jeg dem i mandags, og har nu lige været ude med dem igen.
De kan ikke tåle at stå ude siger maleren, så hvis du slæber dem ind hver aften, så er de fine :s.
De er for billige, og så kan vi jo lave dem selv ;).
Så maleren skal lave sådan nogle her, når han engang får tid......

Lørdag fik jeg fejet i driverhuset, ryddet op så jeg kan holde ud at opholde mig der. I går fik jeg bagt muffins og kigget på mindstens sommertøj. That's it - alt jeg har bedrevet i week-enden, udover en tur i motionscenteret lørdag. 
Valgte at blive hjemme fra motion i dag, der er ikke energi nok.
Men noget positivt er der, min puls er faldet. Jeg er stoppet med Edronax, og NU kan jeg mærke der sker en forandring, og det til det bedre. Men så fik jeg det afprøvet - så mangler jeg lige søvnen, håber den også bliver normal fra og med i nat :).

Har ringet efter træfældningsmanden i dag, men kastanien kan først saves i når den har blade :( - er vist for dyrt at få besøg af ham 2 gange, så de 2 ahorn må vente til han skal save i kastanien. Hmn, gad vide om det er DIY projekter.........
NEJ, det er det heldigvis ikke :).

Næste sommer får vi endnu en studine - FUCK jeg GLÆDER MIG, tænk sig, vi skal bare sørge for at holde fest og ikke bygge huset festen skal holdes i også - fedest.

Hmn, kan man godt sende invitationerne ud nu mon..............

Det skier så bår æ...............det er så lige NU det går op for mig vi har sølvbryllup næste år.................DARN.

2 kommentarer:

Annette sagde ...

Og jeg er helt forpustet, bare ved at læse om alle jeres projekter :-). Dælme godt du kom i tanke om jeres sølvbryllup!

HelleV2 sagde ...

Ja, alt for mange projekter altid, er svært når man vil selv, kan selv og ikke har råd til ikke at gøre det selv ;). Glæder mig sådan til vi ikke har flere projekter - så de 25 år er gået hurtigt *GG*.
Ja tænk, det kom først til mig da jeg skrev om studentergildet :o - og sølvbryllupet det er i maj *SS*. Men vi skal jo ikke andet til den tid ;), andet end slå græs og rive blad, vaske vinduer osv. *GG*.