onsdag den 13. april 2011

Sammenbrud...

af min puter :(. Den gik ned i onsdags, midt i taskesøgning på ebay :O - kan være de højere magter der var med maleren måske *GGG*.
Total meltdown - så afsted med den til reperatør - han ringede så i går - det kan ikke betale sig at lave den - og jeg fik bevilleget en ny - JUBIIII :D. Så her er jeg med sprit ny staveplade - det driller godtnok lidt, men NU kan jeg lægge musik ind på Ipoden igen - yes - cd/dvd drevet har ikke virket længe, den gl. mente ikke der var noget drev overhovedet. Har fået mine billeder lagt på en dvd nu - så jeg kunne slette dem i kameratet. Det var fuldt og har været længe, så har måttet slette billeder hver gang jeg skulle fotograferer, turde ikke tømme det inden de var lagt på dvd.

Week-enden bød på rengøring af driverhuset - maleren brugte den på at få malet det invendigt, 3. og sidste gang - så NU er der skønt at være - så nu kan jeg sidde i min oase og kigge på han får beklædt det nederste af driverhuset, og fyrrymmet med brædder. Skulle have været pudset, men han tror ikke det holder, så nu bliver det træ - ØV - men, so be it. Jeg fik købt noget stenmel til gulvet - får fejet sandet mellem fliserne ud af døren når jeg gøre rent, så håber dette kan bliver liggende. Dog skal det lige vandes, ellers bliver det vidst ikke hårdt i overfladen.

Maleren fik vores "vildnis" slået med naboens havetraktor. Troede ikke den kunne, men nu er det klart til at jeg kan køre med plæneklipperen, når ellers det bliver grønt.
Konceptet med uklippetgræs med klippede gange er fint - så længe det varer. Når græsset bliver højt nok, skal det slåes med le, og det er så hér det går galt for os - det får vi ikke gjort - så vælter det og så er det sq* ikke kønt længere. Så derfor er det blevet nedlagt *SS*.

Mandag var jeg i Tyskland med mor, Tage og mellemsten. De skal absolut afsted på et ukristelige tidspunkt af dagen, nemlig kl. 07....føj - gik i seng kl 20 søndag for at klare det. Fik købt mandelmel, nødder og snaps til malerens fødselsdag, altså kun snapsen var til fødselsdagen*SS* - så nu hviler jeg mig, og forsøger at få noget på energi kontoen.

I morgen har jeg fået en tid til akupunktur. Har besøgt hende 2 gange tidligere. Skal have den tennisalbue ordnet så jeg kan komme i haven. Heldige mig NOT - har så fået ondt i et knæ også. Havde lidt ondt i onsdags da jeg var i motionscenteret - lyttede lidt til den og tænkte lørdag, det skal sq* nok trænes væk. Det skulle det så ikke - så nu har jeg så lidt mere at sætte nåle i.
Har ikke haft ondt der før, men tænker det måske er min vægt og belastning med løb - men nu får vi se. Er sq* træt af jeg ikke kan træne, nu jeg er kommet igang :(. Men det tegner et meget godt billede af mit liv - det skal ikke blive for let - der må nogle flere forhindringer på banen.

Min vægt gik også op - så jeg vejede mig slet ikke tirsdag - besluttede mig for at spise en masse kulhydrater i stedet for, så det har jeg gjort i går og i dag. Hopper på hesten igen fra fredag, men må have strammet endnu mere op på kh - så nu låner jeg en Atkins bog på biblo - for kostholdet tror jeg på - virker bare ikke på mig, men alle de andre - men det skal det komme til. Skal jo ikke være let nej.

Kl 17 kommer træfældningsmanden og kigger, er spændt på hvad han siger om det hele.

2 kommentarer:

Annette sagde ...

Hvad er det for en taske du søger på Ebay? Jeg sidder selv i åndeløs spænding og venter på en auktion skal slutte i aften. Det er også en taske jeg har budt på. Det Ebay - det er altså både en tidsrøver og en hård post på budgettet :-)

HelleV2 sagde ...

Det var en Balenciaga - men den er heldigvis væk ;). Ja en enorm tid og penge røver - jeg er ved at forsøge mig med afvænning ;).
Åh hvor spændende - jeg bruger en sniper til at byde med - hvilken en holder du øje med ??. Jeg skal nok afholde mig fra at byde ;).