mandag den 23. maj 2011

Oooh yes she did......

altså, klippede sit hår i dag - frisøren kunne slet ikke gøre det, men hun klippede af flere omgange, mellem de andre kunder, da hun ikke turde rappe for meget af. Så endte med de 2-3 mm i højre side, og længere i den anden. Ældsten sagde NEJ da jeg luftede tanken i går, Maleren sagde ditto NEJ. Men jeg gjorde det sq* alligevel :O.
Opsøgte ældsten på arbejdet i dag (dagligvarebutik), WOW sagde hun. Maleren sagde, det så fint ud og mindsten sagde jeg ligner en popstjerne  - hvad mere kan man forlange *SS*.

Forrige sommer købte jeg en vin til en formue (i mine øjne), og nu er den gået ud - VRÆL. Havde stået på en vinmark i 50 år (det der med histoie igen) i Frankrig - men nu er den død :(.
Levede i bedste velgående da jeg klippede den 2. juledag. Så noget af et trist syn her


Søndag kørte vi så over til bror og sviger der har foræret drivhuset væk, der står 2 stk. vin - så nu er der hjemtaget 1 stk. i første forsøg - så vi venter lige med den anden inden vi graver mere af fliserne op i driverhuset. Men fint er det, hvis ellers den vil gro.

Da jeg så sad der i min stol, så tænkte jeg lige i skulle se min udsigt når jeg kigger op :). Det ser lidt vildt ud - men der ligger "julepynten" - et par ski.
I november sagde jeg til maleren, jeg kører ud og ser om jeg kan finde nogle gamle (igen historie) ski til at pynte med udenfor i december. Jeg kiggede, fandt nogen i glasfiber, bvadr, men det var det. Købte så en gammel høtingest (en der bruges når man slår græs med en le), den ville være fin med et neg på.
Da jeg så skal betale spørger jeg så lige om de evt. skulle have nogle gl. ski liggende.....jow - de stod samme sted som dem af glasfiber i neonfarver, så havde ikke fået øje på dem.
40% rabat var der også - så jeg var glad, var næsten gratis. Så nu har jeg de fineste træski hvorpå der står "Holmekollen" - gad vide hvilke historier de kunne fortælle.

Ellers gik bededagene med projekt "bliv færdig med det I har gang i" - maleren kørte i fast rutefart til lossepladsen lørdag, så nu ligger der vist ikke mere lort rundt på matriklen - fantastisk :).
Han kørte bla. det midlertidige skur væk der stod ved siden af driverhuset/fyrrummet - så nu ser her sådan ud
Syner måske ikke af alverden, men det tog mange timer at fjerne. Nu venter jeg så bare på "træmanden" skal komme og fjerne træet også.
I baggrunden holder den gamle Fergusson, den skulle ordne markvejen (600 m), men gik bet, så nu holder den så her og holder - ØV.

Var hos min mor og svigerinde med brochure fra ME/CFS foreningen, og fortalte om min forestående tur til Norge. De sagde samstemmende, at det da ganske lød som det jeg fejler. Ældsten sagde, "du har da alle de her symptomer". Så andre end jeg og maleren mener jeg har fundet diagnosen, stor lettelse.

Besøg fik vi også, af nogle gamle venner vi ikke har været sammen med de sidste 10 år - så det var rigtig hyggelig af få det genoptaget.

Nu vil jeg gå på baderen og røre mit hår - føles underligt at det sådan "bevæger" sig mens jeg sidder helt stille - er jo vanttil at knalde en elastik i, lave knold og så sidder det ellers "helt stille". Men nu føles det som som der kravler noget rundt i det.

4 kommentarer:

Annette sagde ...

Du har fået sidecut? Hvor er det pænt jeres drivhus! Held og lykke med den nye vin :-)

HelleV2 sagde ...

Det har jeg nemlig ja :, viild hvis du spør' mig - men føler mig så "hjemme" med det.
Tak - tak :) - håååber sådan den klare det - så kan vi hente den anden bag efter. Den har små bitte bitte druer, meeen de dratter nok af.

Bettina Holst sagde ...

Hej Helle og tak fordi du har valgt at følge mig på min blog :-). Sikke dog et fantastisk skønt drivhus....og tillykke med din nye frisure.. God søndag :-)

HelleV2 sagde ...

Hej Bettina - selvtak, iligemåde og velkommen til :).
Tak - der kommer forhåbentlig den laaaange sommer til at foregår ude, I hængekøjen - derfor jeg kalder der drivERhuset - der skal den sq* drives af ude :).