onsdag den 18. maj 2011

Ting og sager...

som i en tur til Norge, sker her.
Har fået en tid på Lillelund Helseklinik (tror jeg det hedder)  19. september kl. 11.00. Skulle regne med NOK 6.000 til undersøgelse og diverse prøver. Så er der lige flybilletter og overnatning - og det er X 2 - man ser ikke mig i Norges land HELT ALENE - kan sq* ikke engang tage til Kbh. alene (rødmende smiley her).
Har iøvrigt lige læst at sgu nu ikke længere er et bande ord....
Dertil kommer så medicin som vist kan koste en bondegård. Men nu tar jeg det roligt, og håber jeg slipper billigt - ellers må jeg jo bare lave et indsamlingsshow på TV2 en lørdag aften i bedste sendetid...hmnn......hvem skal jeg bede stille op.....

Har også sendt en laaaang mail til Henrik Isager. Fik at vide han ikke tager patienter ind pt., da han er ude og promoverer sin nye bog - så nu får jeg vente og se, om han er færdig med det INDEN jeg tager til Norge.

Men jeg er spændt - og har tjekket diverse universiteter - mangler bare lige at sende ansøgninger *GG* - for rask det bliver jeg da igen ;) - tror på det, omend jeg ikke har erfaret at tro og hårdt arbejde gør noget godt for mig mht. ME.
Gad nok vide om kommunen vil refunderer mig mine omkosninger til behandling, når jeg melder mig rask....

MIN FOD ER RASK :) - ja "langetåen" eller den tå ved siden af storetåen blev sat på plads hos kiropraktoren sidste torsdag - og nu gør det ikke ondt i min fod længere......kun over 1 - ET HELT år jeg har gået med det. Lægen sagde, det går over når du får sommersko på - IDIOT siger jeg bare - fuck hvor er jeg glad for han er røget på pension. Gad vide om fuck stadig er et bandeord....

Jeg har luget i dag - i de skriv jeg læser - så nu er der plads til nye skriv i min blogroll. "Vil du se mit hjem, vil du se en lyk'lig familie" Anne Dorthe Michelsen  den slags blogs giver kvalme. Ja, faktisk kan jeg hidse mig helt op over dem, så er det da bedre at få dem slettet.
Jeg forsøger ikke male et "lyserødt" billede af mit liv (kunne jeg sagtens, tro mig) - og kan ikke klare den slags mennesker der har behov for at gøre det - falskhed, og det trives jeg dårligt med. De er også luget ud i vennekredsen efterhånden som jeg er blevet ældre, klogere og har fået mere selvtillid. Jo noget godt er der kommet ud af terapien ;).

I morgen går turen atter til kiropraktoren, og foden får lige et efter tjek også, det er jo "all inclusive" - så alle skavanker skal da med ;).

4 kommentarer:

Annette sagde ...

Fuldt forståeligt at du ikke lige smutter til norge alene! Sikke en lettelse det må være, at finde en diagnose der ser ud som om passer til dig. Hvad vil du studere på universitet når du bliver rask? :-)

HelleV2 sagde ...

Det er så dejligt, at finde andre i akkurat samme båd :). Nu får jeg tid hos - den NYE læge,så må han undersøge mig for de ting der giver samme symptomer, da jeg jo aldrig er blevet undersøgt.
Psykologi kunne jeg godt tænke mig - meeen bliver sq* vist for gammel - men drømme skal man jo have ;).
Dejlig solskinsdag til dig derude :)

Anette sagde ...

Godt du har fundet en vej at gå, jeg håber du kan få den nødvendige hjælp og blive rask igen.
Og godt du har fået luget ud, det har vi alle behov for ind imellem, ingen grund til at gemme på alt det, der ikke længere passer ind i vores liv. Vi er jo hele tiden i bevægelse og hvis omgivelserne ikke bevæger sig i bare nogenlunde samme retning - eller i hvert tilfælde har forståelse for - den retning du bevæger dig i, så er der ingen grund til at bruge tid på det. Der ligger måske noget meget bedre og venter på den nye vej.
De bedste ønsker til dig
KH Anette

Maddalena sagde ...

lovely!