lørdag den 20. august 2011

Bitterfissen Bethany....

har været på besøg, og må sige det var med en vis bæven jeg åbnede den mail med hendes kommentar i min indbakke.
Hvis du ikke før har mødt hende findes hun  her.

Jeg har fulgt med men aldrig kommenteret, af angst for Bethanys skarpe pen - og ikke mindst "sorte bog". Jeg er førtidspensionist, overvægtig isspiser, strikker, tar' billeder fra mit liv og sætter iøvrigt kommaer som en blind - ja jeg er faktisk prototypen på en af dem Bethany er bitter på.
Men nu er jeg jo opdaget, og kan derfor melde mig som fast læser og kommenterer - véd jo Bethany kun sviner på egen blog ;), så må holde mig hjemme på egen bane hvis det bliver for meget.

Der er lort og lagkage hos hende - men hun rusker op i blogstilstand, og det syntes jeg sq* er på krævet. Jeg har selv i et tidligere indlæg brokket mig over de intetsigende blogs, hvor indehaveren køber og køber og køber, for at fotograrerer  opstillinger i 10 varianter,  eller værre  endnu, dem der genbruger billeder, da man ikke lige har tid til at tage et nyt...
Blogs der er coated med falsk idyl - jeg hader det - så der blev luget ud - for er jo mig som læser der har et "problem" og ikke de. Så der er jeg SÅ meget enig - falskhed findes der nok af IRL.

En anden ting jeg frytede var, at de mennesker der skriver og læser derinde. Har ikke behov for at  500 mennesker kommer omkring mit "helle" - behøver ikke 500 faste læsere og konkurrerer med de andre om, hvem har flest feste læsere, totalt irrelevant.

Husbåden er hjemme nu - nu har vi lige sat forteltet på - der er sq* helt pænt - mørk og lyst gråt - gardinerne noget spragl fra 80'erne, men de røg ud. Der er 4 huller, det var alt - det lugter sq* ikke engang - jeg er hysterisk med lugte - så et fantastisk køb, lige fraset alle løgnene, men dem måtte vi tage med til den pris.
12.000 står den nok i nu - men det skal regnes ud en dag - vil vide det nøjagtigt.

Fødderne er ordnede og hænderne ligeså, nu venter badet - skal til 50 års fødselsdag l3 - og styrer mig, ellers når jeg jo ikke at blive klar til festival på onsdag.

 

3 kommentarer:

Annette sagde ...

*Fnis* - ville gerne have været flue på væggen da du åbnede mail!

Bettina Holst sagde ...

Hahaa me 2 :-)

Jeg vil sgu ellers gerne ha´ 500 læsere, det indrømmer jeg gerne for åben skærm, men jeg prøver jo også netop, at gøre opmærksom på min kunst og personen bag - netop via min blog, for på den måde at brede budskabet. Det er da ihvertfald én måde at gøre det på. Hvad faen skal man som lille kunstner ellers gøre ???.

Men giver dig ret. Der er mange ekstrem kedelige og intetsigende blogs rundt omkring, så jeg er et langt stykke af vejen enig med Bitter B også. Personligt er jeg vild med kunstner-, kreative- og indretningsblogs (men dem der er noget substans i vel og mærket - gider ikke mere glo på den ene karklud efter den anden). Ja faktisk kan jeg li de typer blogs som Bitter B hader (...tror dog hun er lidt skabselsker på nogen af dem (?)). Vi er da ihvertfald enige om at være fast læser hos dig :-)

Iøvrigt er det jo lort og lagkage i alle hjem. Jeg har taget en beslutning om, at min blog skal være om kunstneren Bettina og mine interesser. Jeg er personlig men ikke privat. Men det er et bevist valg. Tror bare man skal gøre op med sig selv hvilke budskabet man vil dele. Nå nu går jeg snart i selvsving. Kl. er godnat og skønhedssøvnen kalder :-)

HelleV2 sagde ...

He he - jeg var helt hvid i ansigtet, og åbnede den ikke straks men syslede lidt i køkkenet mens jeg strammede mig op *GG*.

Jamen det er da heller ikke nogen skam at ønske sig eller ha' - jeg er bare lidt underlig. Det er da en billig og nem måde at få dit kundstværk ud på - og det skal du da benytte dig af :) - er sikker på du snart er oppe over de 500 ;).Jeg turde bare ikke lige omtale dit kursus - var bange for der så kom nogen og snuppede min plads ;).

Ja lort og lagekage findes over alt - var bare for at sige jeg ikke er enig i ALT Bethany siger.
Ja, man må tænke sig om og især du som kunstner. Jeg troede aldrig der ville komme billeder af mig, børn eller mand, men jeg har ændret mig hen af vejen, og er mindre "bange" nu - jeg er jo bare mig, på godt og ondt. '
Skriver man som Bethany er det jo en anden sag -hun er nødt til at være anonym, ellers kan det ikke lade sig gøre.

Ja, I må jo dele samme dårlige smag du og Bethany ;).

Håber du sov godt - nu vil jeg pleje mine tømmermænd :s - magter det sq* næsten ikke.