fredag den 19. august 2011

I'm pissed...

bestilte kassettegardiner til husbåden for 3 dage siden, får så en mail idag - vores leverandør har meddelt at de desværre ikke laves længere - WTF er det service - at ringe 3 dage senere - så blev sq* så sur at jeg afbestilte lortet, uanset om de evt. havde nogle andre, lortefirma.

Har så ringet rundt, først til et firma der var lukket midlertidig pga. forretningsoverdragelse, men de havde 3 gardiner, bare ikke lige de rigtige mål.
Videre, nu til Hobro, de kan skaffes, OGSÅ inden onsdag :).
Så jeg roder efter min seddel med mål på, som jeg af uransagelige årsager ikke har smidt ud. Men væk er den - ringe til maleren, jow den havde han da smidt ud i aftes, så ud og endevende skraldespanden og frem dukkede den (kan jo ikke måle vinduerne, da den holder hos smeden).
Ringe til Hobro, bestille og betale på nettet og nu kommer de så fra Lunderskov med  GLS - håber bare de når det inden onsdag middag.

Sidste år til Tønderfestival drillede ALT - barnepigen skulle pludselig til 40 års fødseldag om lørdagen, lillebillen gik i udu så de store ikke kunne fragte mindsten rundt til skole og pasning - den brød sammen samme dag som vi skulle afsted.
Jeg sagde, jeg tror ikke det er meningen vi skal afsted i år -  INTET vil lykkes (har da heldigvis glemt hvad det mere var der drillede ;)).
Da ældsten så ringer lørdag formiddag og siger hun bliver afhentet af en ambulance om lidt, da hun er lam i den ene side af ansigtet, så vidste jeg pludselig hvorfor alt havde drillet sådan.

Så nu sidder jeg jo her og tænker over, hvorfor er det lige den skide husbåd skal drille sådan - hvad sker der så mon i år....burde vi blive hjemme....

Stupid me - har lige fundet ud af hvorfor mit hoved driller :/ - da jeg tog mine tilskud i morges stod og jeg kiggede lidt, det er nogle ordentlig nogen de fiskeolier og multitabs - så kiggede på resten er skal indtages mens jeg tar dem, 1 af gangen. Hovs der mangler sq* da 20 mg Cipramil - kigge i de andre dagsrationer - jow der mangler de også - så jeg har lige trappet 20 mg Cipramil ud siden lørdag *GGG* - er der noget man ikke gør, så er det DET. Udtrapning foregår laaaangsomt - især med de sidste mg - så tror da fa'en jeg har karruselfornemmelse igen *GG* - stakkels campingvognsvinduesforhandler, der var en grund til hun var mopset, og det var ikke pms.
Så nu er der fyldt 20 mg i hver igen, så forhåbentlig når jeg at blive bedre til 50 års fødselsdagen i morgen, var ved at tro jeg måtte blive hjemme.

JUUUUBEL - maleren har lige ringet - husbåden gik gennem syn :). Der er lukket i vores synshal i dag OG mandag, kørte til en anden, og så siger de, vi må ikke syne campingvogne :O - maleren forklarer at den faktisk næsten er synet, han skal bar liiige tjekke det der slør er repareret.
Ringe til overkommandoen, og han får grønt lys - så han nåede lige at hente plade til den også - STORT - vi må ud og lufte den i dag - fantastisk.
Faktisk kan man få sorte plader til veteranbiler - fedt - men bare ikke til campingvogne - ufedt - en bil er veteran hvis den er fra 76 eller før fik han at vide - men måske de laver det om, og først næste år husbåden er veteran, så vi har tid at vente ;).
4 kommentarer:

Bethany sagde ...

Hahahaha - Undskyld, jeg griner ikke af dit indlæg, men jeg kom til at læse din ønske- og faktaliste. Den er bare sjov!

:-)

HelleV2 sagde ...

Hej Bethany,
realiteterne må man indse, hvis ellers man tør, omend man kunne ønske noget andet ;).

Bethany sagde ...

Jeg griner stadig af "lang og lav barm". Det er det sjoveste jeg har læst i 100 år.

HelleV2 sagde ...

Hehehe :)