onsdag den 3. august 2011

Husbåden....

har endelig skiftet ejer og er blevet vores. Endnu en bøvlet historie.
Der hvor vi hentede den fik vi ikke org. registreringsattest med, men fik lov at låne pladerne med (de havde aldrig kørt med den, og derfor sad pladen ikke på). Underskrev på alt muligt , viste kørekort og jeg skal gi' dig, hun skulle have sin ryg fri i fald der skete noget.
Hun havde travlt med at fortælle os, at det var ALT ALT for dyrt at have plader på den når vi kun skulle bruge den til Tønder festival, så vi skulle bare hente prøver plader når vi skulle derned.

Vi havde glemt reg. attesten og ringer derfor til hende, jamen den sender hun....der sker ikke noget...ringer igen, den ER sendt......men intet dukker op........ringer igen....hun har en kopi hun vil scanne ind og maile.....intet dukker op......ringer ign.....på ferie i Rumænien.....ringer og ringer og ringer, men nu tar hun den ikke.

Maleren havde tømt den, lagt gulv og var i fuld gang med at lave senge osv. Nu begynder så nervøsiteten at brede sig - så mandag kørte han på told og skat for at høre om han kan få en erstatnings attest, jow jow, det kan han - MEN den kan ikke omregistreres uden den originale attest ELLER at ejeren på den originale reg. attest underskriver nogle papirer.

Men ejeren på reg. attesten er IKKE hende vi købte den af - de havde fået den af noget familie, som havde fået den af nogle andre.....WTF - her har hun travlt med at få underskrifter osv., og så fylder hun os med løgn til gengæld :(.

Jeg googler på livet løs for at finde den originale ejer, finder en men hun har fået endnu et efternavn på - men kan ikke finde hende på krak, heller ikke noget tlf. nr.
Finder hende på facebook og skriver en besked til hende der, men uden svar.

I går køre maleren så mellemsten til Bryrup, hun skal på "den grimmeste" (festival)......så er det jeg pludselig vågner......øh hoooldt. Hende jeg har fundet bor i Låsby, det er da i nærheden, så finde adressen (fandt jeg på en byggetilladelse :O) og sende maleren dertil. Og hvor var vi heldige - det var den RIGTIGE jeg havde fundet. Hun underskrev gladeligt papirerne så den kunne blive vores. SÅ heldigt hun havde et usædvaneligt navn, ellers havde jeg jo ALDRIG fundet hende. 
De havde givet campingvognen til nogen, og de nogen havde så givet den til dem vi købte den af. Men den var aldrig blevet omregistreret, så rent faktisk betalte de fortsat vægtafgift på den :O - sikke da nogle søde mennesker.
Så hende vi købte den af har ALDRIG haft nogen original registreringsattest, og derfor kunne vi ikke beholde plader på den - dumme kælling siger jeg bare.

Så vi var jo nervøse for om den kun kunne bruges her på matriklen som gæsteværelse, prøveplader må man nemlig ikke køre med, undtagen hvis den skal sælges.
Men alt er lutter idyl nu :).

Nu mangler der så tapet (som jeg har købt), et skab (som skal bestilles hos Ellos) og nogle gardiner (skal også bestilles) og maling udvendig så den kan blive rigtig fin :).

Ældsten er jo flyttet hjem for en kort stund - HÅBER VI DA - det viser sig nemlig, at hun og hendes kammerat har misforstået noget ifht. optagelse på uni. De læser kemi på B niveau, har kun på C og dette er ikke nok til Biologi og Tandlæge.
Hvis de dumper kemi'en kommer de heller ikke ind på deres 2. prioriterede studier, da det er alt for sent - de skal først til eksamen om om 5 dage, altså 8. august. Så der bides negle her, forhåbentlig består de.
Bolig leje er også et problem, hun hæfter for 3. mdr's husleje, men hun aner rent faktisk ikke om hun overhovedet skal bruge boligen. Så det er noget rod - meeeeen forhåbentlig løser det sig også, ganske som "husbåden".

Så dukkede der en mail op i boxen fra lægen - skal starte med en stak blodprøver og Ekg hos egen læge - håber på han vil samarbejde, må have bestilt en tid.
Er en masse kosttilskud jeg også skal have købt mig.
Antibiotika hedder Zitronmax - først skal vi vist have døet det i lungerne tror jeg.
Det er et større program at hitte ud af, må vist lige google det og se HVAD der lige er - hurrrraaaaa for internet :).Ingen kommentarer: