lørdag den 15. januar 2011

Vold på mig selv....

Ja - når ikke engang man kan være sin egen bedste ven, hvem skulle så kunne... Var i svømmehallen med mindstebarnet fredag - en ganske hæslig oplevelse. Hendes hold er blevet lukket og vi er nu blevet flyttet på et andet, der ligger midt mellem 2 andre hold i det lille bassin. Det betyder der er både nogen på vej fra svømning når vi kommer og nogen til svømning når vi går.
Der er desuden over 30 store unger på tværs i det store bassin samtidig med. Desuden et hav af forældre OG søskende. Hulk det er forfærdentligt - jeg var grædefærdig - et inferno af stemmer, råb og leg i sådan et omklædningsrum med 1 mia. fliser. Men hvad gør man lige - de to store har lært at svømme, det skal mindsten da også - moren bare eeelskeer vand - så skal ungerne også ;).
Men Ich habe andere metoden - en Alopam - Ipod'n var uden strøm, ellers havde jeg taget den i ørene også. Havde avis med, og barrikaderede mig i det fjerneste hjørne af hallen. Det er bare så lidt "mig" - vil jo gerne tale og socialiserer - kan bare ikke.
Men, hvor ville jeg da ønske mindsten kunne svømme NU, så jeg kunne slippe. Far vil gerne, men kan jo ikke gå med i omklædningen, og hun er ikke helt klar på at kunne selv endnu.

Men en god ting skete - jeg fik besøg af den søde post :) - se hvad han bragte mig

den fineste OM top til sommer - men men - det er en str. 2 :O - kan ikke stå for et godt tilbud ;). Men den skal komme til at passe skal den (har nemlig et andet godt tilbud i str. 2 på vej).

Ældsten har bestilt aftensmad - så hun må prøve i aften når hun kommer hjem så jeg kan vurderer om det er helt galt.

Hva' sker der lige for folk altså. Mindsten fik legebesøg i dag. Far havde lovet, han ville tage dem med på værkstedet.
Han tager imod legekammi, jeg undres over al' den gåen frem og tilbage ude, men tænker ikke videre over det. Lige indtil jeg kommer ud i gangen senere - her står en pose med en DYNE.
Hmn, skumler - han er gået ud og sysle, jeg er ved at få et hysterisk anfald - har lyst til at skrige af tøserne. De larme som ind i h...v... - er omkring MIG hele tiden.
Han kommer så ind og jeg kommenterer på dynen.
Det viser sig at legekammeratens forældre tropper op, spørger om datteren kan blive i nat - og henter SÅ dynen. Det kan man sq* da ikke altså - ikke i min verden - det er da frækt. Så manden min sagde jow - han kunne ikke få sig til at sige, desværre så er kvoten for larm i huset længe opbrugt efter 5 timer - så en overnatning er ikke mulig.

Hvor er det trælst at skulle ha' det sådan, ved ikke helt hvordan jeg klarer det, samtidig med jeg jo også gerne vil mindstebarnet også har venner på besøg, så er det så frygteligt.
Men måske mit rum bliver løsningen på det hele.
De larmer og er over alt - ganske som 7 årige skal være. Jeg får det det inden i, som når andre høre flamingo der bliver kørte hen over en rude - samme fornemmelse indvendig, mine nervespidser skriger.

Uha, jeg har bagt boller - ikke noget der sker ofte. Men det er sq* ikke smart når man er på Nupo altså. Er nogle "sunde" nogen - med havregryn, hvede og rugkerner m.m - og groft mel. Men er nok ikke så sunde at man skal spise 3, ikke godt. Jeg tror altså jeg bliver sulten af det der medicin jeg får for min tennisalbue - og der er så kun lige 12 dage tilbage på det :/.
Hmn., ved nærmere eftertanke - så kan det jo også være rygestoppet der gør sulten - syntes bare det dukkede op samtidig med jeg startede på pillerne.

På taske fronten står her stille - ikke nogle kup dukket op - men det er nu også meget godt - mangler at sælge noget inden jeg finder flere kup - skal jo have noget at købe for :).

Tirsdag har jeg en tid på DT - håber der er kommet svar på scanningen der.

I morgen går turen til Blåvand, vi skal ud og bestille en plads til teltet i sommer. Sidst lå vi rigtig dejligt - men igen kompromis - mindsten havde ingen at lege med. Så nu forsøger vi os på den store plads, hvor der er legeplads - men dermed også larm og uro.
Igen kompromis, har altid holdt ferie 29-30-31 / 30-31-32 - men her er så mange mennesker jeg ikke kan holde det ud. Så nu forsøger vi os så 26 og 27 i år, og håber sommeren viser sig fra sin bedste side.

Manden min havde ellers lige fået en bolig i Italien til låns - men han siger det kan vi ikke - jeg bliver rundt på tavlen i en lufthavn - og hvordan finder vi frem osv. osv. ØV hvor er det sq* da pisse trælst altså =)(#%&)(&)(. Alternativt skal vi følges med nogen - men kan jo ikke holde ud at opholde mig sammen med andre i 14 dage - so what to do ......

Ingen kommentarer: