torsdag den 17. marts 2011

Bivirkninger.....

an mas har jeg - føj for den da også. Der gik ikke meget over en time inden jeg havde indre spændinger, kvalme, kolde fødder, koldsved og kuldgysninger. Håber sq* mængden af bivirkninger er proportionalt med effekten på humøret :), så bliver jeg flyvende i foråret.
Jeg havde lykkelig glemt disse ting - er sluppet så billigt med de andre ting jeg er startet op med - men nu vender hukommelsen langsomt tilbage. Maleren var hjemme til middag, han fik også "flash back" til tidligere, hvor jeg døjede med det samme.
Denne gang skal jeg forhåbenlig ikke op på max. dosis - for endte med jeg trappede ud da jeg følte mig overmedicineret sidst - dog uden humøret var noget at skrive om.
Så mit håb er, at jeg denne gang har fået lavet en "cocktail" der rammer alle de rigtige tangenter :), ja nærmest en akkord kan man vel sige *SS*.
At jeg er i Ketose kan måske også være medvirkende tænker jeg - har læst mig frem til at man skal passe på med Alkohol, da man kun tåler det halve af normalt - så det gælder måske også medicinen tænker jeg.
Så det kommer til at stå sin prøve i morgen - må passe på, med både en masse ny medicin og Ketose, så er det lidt farligt med rødvin.

Mindsten har stadig feber - og hænger i fifaen - nu keder hun sig ikke længer, men sover ind imellem - troede hun var fit for fight igen, men nej.

Måtte aflyse min motion i dag da jeg havde det skidt - ØV.

Jeg fryyyser - vil koge noget vand til kaffe MED FLØDE :).

Apropos kaffe, så har jeg lige klippet et stykke ud af avisen fra tirsdag - kaffe er ikke usundt - faktisk er kaffe SUNDT :O - ta' lige den.

Kvinder, som slet ikke drikker kaffe, har større risiko for at få en hjerneblødning eller en blodprop i hjernen. Bare en enkelt kop kaffe om dagen sænker risikoen for apopleksi med 22 % - 3-4 kopper sænker den med 25%, viser en svensk undersøgelse, der har fulgt 34.670 kvinder over 10 år.
Undersøgelsen lægger sig oven i den voksende bevisbunke for, at selv om kaffe er vanedannende og stimulerende, så er det svært at finde skadevirkninger ved den.
Kaffedrikkere har statistisk lavere risiko for leverkræft og tarmkræft, og kaffe giver ikke øget risiko for andre kræftformer, selvom den indeholder fenoler, som kroppen kan omsætte til kræftfremkaldende nitrosaminer.

En østrisk  undersøgelse fra 2007 viste, at ikke alene skærper to kopper kaffe både koncentratinsevnen og hukommelsen i timerne efter, man har drukket dem. Kaffen har en langtidseffekt på hukommelsen, og kvinder som drak tre kopper kaffe om dagen blev i mindre grad ramt af aldersmæssighukommelsessvækkelse.
Kaffen kan dog hverken afbøde alzheimer eller andre egentlige demenssygdomme.

Mange tidligere undersøgelser af kaffedrikkere har vist lavere risiko for blandt andet diabetes og hjerte/kar-sygdom. Der findes dog også undersøgelser, som vender tommelfingern nedad. Især ser kaffedrikkere ud tl at være udsatte for hjertelidelser.

Uha, hvor kommer mange nye ting frem, når først tingene bliver ordentlig undersøgt. Fatter ikke hvorfor man altid skal ud i medierne med alle mulige budskaber om forbud - længe inden de er undersøgt til bunds.
Er spændt på hvornår LCHF konceptet slår igennem - men med højere afgifter på de fede varer, så ser det ikke ud til at blive foreløbig.
Nu kan jeg så fryde mig over at have fået kaffe fra en meget tidlig alder - omtrent de 4-5. Startede med fløde og sukker i tilvænningsperioden husker jeg ;).

Så jeg vil brygge mig noget dejlig varm kaffe og nyde at jeg på den måde gør noget aktivt for at undgå sygdom :)2 kommentarer:

Kristine sagde ...

God bedring med dig selv og mindsten.
Og ja kaffe er altså bare en fantastisk drik.
Ha en dejlig weekend med sol.

HelleV2 sagde ...

Tak og i lige måde, altså med den gode week-end :) - ja kaffe er en gudedrik.
Høj sol her, skøønt