tirsdag den 29. marts 2011

Jeg sumper....

igen. Er bare så forbandet træt.

Vi have en rigtig god tur, min mor var som et barn i poolen, noget jeg aldrig ville have troet kunne ske. Det har været med møje og besvær, vi fik hende med. Hun ville bytte gaven, hun ville køre hjem og sove, hun ville alt muligt, bare for at slippe.
Men vi fik hende slæbt med, og hun var klar på at leje sommerhuset igen, så "mission accomplished" :).

Mandag var jeg hos frisøren, hvilket er en kraftpræstation sådan en dag. Men fik lysnet håret, så vi nærmer os den grå autentiske farve :/.
Klipningen venter vi lige lidt med - mangler noget mere pandehår inden, og et vægttab på 20 kg.

Vægttab......det går bare den forkerte vej - HULK. Har endnu engang taget på, nu siger den 95,1. Jeg har drukket rødvin og nogle rom/cola LIGHT i week-enden. Intet andet har jeg gjort - købte kaffe med flødeskum da de andre fik is på hjemrejse dagen, egne kager med til kaffen, ingen is til dessert om aftenen.
Så bliver sq' noget skuffet over resultatet må jeg sige.
Opgivet har jeg endnu ikke - giver det 4 uger mere - men SÅ er det sq* også slut, så besøger jeg lægen og høre ham, hvad der lige sker altså.

I aftes havde maleren købt suppe til aftensmad - smagte godt, indtil jeg et par timer senere får ondt i maven. Så ud og kigge på emballagen, her er 6 kh pr. 100 ml, hvilket er ALT for meget. Så ganske rigtigt, da jeg tjekkede inden sengetid, var jeg ikke længere i ketose. Så nu skal jeg have depotet tømt igen - det bliver forhåbentlig i morgen, hvis ellers jeg kan få mig slæbt ud i motionscenteret.
En anden virkning er, jeg er vildt "sukkersyg" - har lyst til alt muligt - hvilket jeg ellers ikke havde længere - så det er ikke meget der skal til for at tricke det.


Havde bestilt bogen om ketolyse på biblo, og den dukkede så op i går. Men syntes ikke der står mere i den, end jeg allerede selv har læst mig til på nettet. Ingen Aha oplevelser, udover der stod MODERAT motion, hvilket spinning og løb ikke er.

I dag var jeg på DT, hvilken jeg nu skal køre 40 min. for at komme til. Sover elendigt, men fik en tid om 14 dage igen, så må vi se om det er blevet bedre. Der var hverken energi eller gejst at spore i dag, men jeg skal lige komme mig over week-enden.

Hader denne tilstand, af træthed og uoverkommeligehed. Håber det er gået over i morgen.

Vægt 95,1

4 kommentarer:

frk.regnbue sagde ...

Varme tanker til dig og held og lykke med vægttabet. Kh Christina.

Kristine sagde ...

Det er træls når det hele ikke lige går efter planen, men selvfølgelig taber man sig jo ikke ved at spise søde sager, men der skal altså også nydes lidt liv også, det gælder om at finde en balance. Jeg tænker også at i stedet for at se på hvad vægten siger, så se på din krop i stedet. Den siger mere end en vægt kan.
Håber du får fornyet energi her i weekenden. God weekend.

HelleV2 sagde ...

Tusind tak Christina :) - jeg kæmper indæt - skal nok lykkes.
God week-end :)

HelleV2 sagde ...

Ja, nydning skal der bestemt være plads til :), men med en BMI på 33,?, så skal der ske noget inden jeg løber ind i alskens livsstilssygdomme.
Så der må bides tænder sammen, og nydes med måde bagefter :).
Jeg ser på min krop, og der analyseres på om dobbelhagen er blevet en anelse mindre, om ikke røven er skrumpet - og jeg ser ikke nogen nævneværdig forskel - ENDNU :).
Tak - energien er bedret i dag, skal nok blive en forrygende week-end, UDE i vejret :).
God week-end til dig også :)