søndag den 13. marts 2011

Kagedåsen er atter....

FYLDT - denne gang til randen - bagte dobbelt portion, hvilket vil sige 4 plader. Men sikke et mas - vender pladerne og sætter ind igen - men ovnen bager ikke ordentligt på midten, så her er de stadig bløde når de er ved at være sorte i kanten. Så de midterste skal ind igen (og igen, OG.... ;) ) - så det har taget lang tid. Fik bagt et nyt brød, så nu venter jeg på det skal blive koldt nok til at putte i pose.

I går fik jeg bagt muffins - de blev rigtig go'e - mindsten voldåd.

Så har du lyst at forsøge med en SUND squashmuffin ;) - så ligger opskriften lige her - jeg brugte dog cruqetter....tror jeg ca. de hedder.

Brødet må jeg lige have sat tænderne i inden jeg anbefaler det. Men det dufter lækkert, masser af nødder er der i.

Baggangen har fået ny væg og bordplade over maskinparken - så nu skal maleren til at lave diverse pinde til dørkarme - overgangen mellem tapet og undervægge osv. - kan ikke købe dem jeg vil have.
Men næste week-end byder vist på tømmermænd i en eller anden grad, så er jo nok begrænset hvor meget der bliver lavet der.

Den sidste taske jeg købte på e-bay var en dårlig handel - den er stadig ikke dukket op. Nu har jeg så meldt det til Paypal og surprise - nu kommer der sandelig en mail fra sælger, hun har været bortrejst i 2 uger, og en veninde har sendt den. Hun har kvittering for indlevering, men ikke sendt den anbefalet.
Christ - hvor dum tror hun lige jeg er altså. Men heldigvis ved jeg da, at hvis ikke hun kan fremvise tracking nr., så er det bare ærgerligt for hende - og jeg får mine penge retur.

I morgen kører de ældste og jeg til Kolding. Mellemsten er indkaldt som vidne i en voldssag :( - hvilket jeg absolut ikke bryder mig om.
En yngre misbruger, slog en anden (forhenværende misbruger på 17) ned da ældsten og han fulgtes hjem ad en aften.
Han var alene hjemme og endte med at sove hos hende da han var bange - de var 20 m. fra trappen op til ældsten da det skete.
Voldsmanden er polak, har siddet inde før, og står efter sigende til en udvisning, da der er flere forhold der skal "betales" nu.

Men føj jeg bryder mig ikke om det - han ved jo ligesom hvor hun bor - de flygtede jo op til hende da det var sket.
Men der er ikke noget at gøre.
Jeg har selv prøvet noget lignende - og ham jeg vidnede imod får det stadig til at gyse i mig når vi mødes. Han endte med at presse penge af os, ellers ville vi blive opsøgt af et tæskehold - og manden er psykopat, så vi endte med at betale.
Så det er med gysen jeg oplever dette.

Jeg har været i motionscenteret både lørdag OG søndag - nøjs nogle tunge ben jeg havde i lørdags, var sq*hårdt at løbe efter spinning i fredags.
Vægtmæssigt TROR jeg også der sker noget - flommen under hagen svinder, men vi er stadig i mini minimale enheder - my nærmest.
Men mellemsten har tabt 5 kg nu, maleren 2,5 selvom han stor snyder og ældsten (der er i normalt BMI) vejer sig aldrig, men det er tydeligt at se på hendes skuldre og brystkasse. Hun siger også maven er væk - jeg har så altså ikke kunnet se nogen - men hun siger den kan ses oppefra !!...??...

Jeg har ikke forsøgt med ketosestix endnu - skal være aften og 2 timer efter man har spist - det har jeg ikke kunne overholde endnu - muffins i aftes, og knækbød i aften....må forsøge i morgen.

Nu må det brød da være kølet - høj sengetid.

Gang løbebånd 30 min., crosstrainer 20 min.

Lørdag - uge 2 dag 2 - crosstrainer 19 min.

2 kommentarer:

Winnie sagde ...

Nuj hvor du giver den gas - det er dejligt at høre og vægttabet skal oz nok snart komme. Jeg kan godt forstå, at du synes retsagen bliver ubehagelig.Sikke da også en grim oplevelse du selv har haft - det må være frygtelig angstskabende at opleve så voldsomt pres fra andre mennesker. Pøj pøj med det. Mange tanker og krydsede fingre herfra

HelleV2 sagde ...

Ja, den får ikke fornok her *SS*.
Tusind tak for fingrene og tankerne :).
Ja det er rigtig ubehageligt - håber ikke hun skal have lignende oplevelse :/.
Sætter mit lid til han ryger ud af landet.