søndag den 20. marts 2011

Tømmermænd.....

har jeg ikke længre, og faktisk så har jeg klaret det rigtig godt. Normalt kan det tage mig 7 dage at komme nogenlunde op til overfladen igen - så det er helt fantastisk.

Fredag drak jeg mig fuld for første gang siden nytår - ja faktisk var det første gang jeg drak alkohol i år. Spiste ingen kartofler, ingen dessert og Cola light i mine drinks. Så hvis ellers jeg kan holde mig af dåsen med knækbrød i aften, så vil jeg tisse på en pind og se om jeg har holdt mig i ketose.
Cigaretter fik jeg iøvrigt heller ikke :D - hurrraaaaaa.

Lørdag gik dagen med at hæge rundt omkring, og måtte gå tidligt i seng.

I dag har maleren så været igang i baggangen igen - har været det skønneste udevejr - men det får vente , det derude.
Denne årstid er bare den skønneste - men hvert år få jeg sådan en følelse af uoverkommelighed - der er SÅ meget der skal ordnes - og maleren har travlt med sine projekter, så er der mig tilbage. Og jeg kan bare ikke - kørte helt i sænk sidste år, og døjer stadig med en tennisalbue.
Beslutningen om at kappe toppen af nogle træer er vist taget nu - og det skal der fagfolk til, så inden så længe sker der måske noget udenfor :).

Mindsten er stadig syg :( - 38,9 har hun nu - syntes sq* godt nok det er noget langvarigt noget.
Så jeg har været ude og handle, hun skulle have kanel gifler, det eneste hun ønskede sig ud over klejner......:O - og det var altså mere end jeg kunne klare - så måtte i 3 forretninger efter kanel gifler - turde ikke komme med andet. Så faldt der ro på hende lidt.

Faldt også over smør fra New Zealand - så ryddede lige hylden - har læst det skulle være godt, det får stå sin prøve - tror det var 10 pakker.

Var i motionscenteret både fredag og i dag - det trækker sq* tænder ud. Er nået frem til, at jeg jo faktisk starter med at "møde muren" når jeg går igang - spiser jo ingen kh, så det er ren fedtforbrændinger helt fra starten af.
Glæder mig til at se om der er sket noget på tirsdag.

Uge 3 dag 2 +  Crosstrainer 23 min.
Uge 3 dag 1 +  Crosstrainer 22 min. i fredags

2 kommentarer:

Annette sagde ...

Er du stoppet med at ryge? Sejt!
God bedring til din datter, lyder som en ret speciel virus der kun kan kureres af gifler og klejner :-))

HelleV2 sagde ...

Jow jow - nytårsaften stoppede jeg :)
Tak - *GGGGG* ja en meget speciel en af slagsen har hun raget til sig. Tror det hjalp, hun virker rask i dag - SKØNT :).