tirsdag den 1. marts 2011

Det smager...

af KLID syntes jeg. Mindsten spiste 2 skiver i aftes og maleren 1 - de syntes godt om det. Jeg er ikke begejstret - så der må eksperimenteres med noget smagstilsætning af en art, altså ud over hvidløg *S* - det kunne dog ikke smages.
Tror måske også hytteosten gør noget godt, så det kommer i det næste brød. Inden da, skal jeg forsøge mig med nogle knækbrød UDEN klid. Det havde også bagt for længe, der er ½ cm skorpe hele vejen rundt, ikke af den sprøde lækre slags, men den tørre, som om det har ligget ude hele natten uden indpakning.Smagte på min syltetøj i dag - darn det er stift - der kom alt alt ALT for meget Melatin i - kunne bare slet ikke regne med min "stresshjerne" - og have så også taget en for stor teske - tror min mormors den gamle passer bedre i str. til at måle med.
Maleren mener syltetøjet vil være genialt i is - så der ender det nok, når jeg skal forsøge med det.

Frekventerede motionscenteret i dag igen, kun få mennesker var der, så det var dejligt. Kan mærke jeg går ind i en tidslomme, hvor alt går i stå når jeg er der. Tænker hverken på dagen, tiden eller andet udenfor centeret - er bare der, i tankerne og nuet - så nu ved jeg hvad dét handler om, at være i nuet :).

Jeg føler mig sulten, mangler noget sukker, men der er ikke andet end vente på det går over, om nogle år *SS*.

Tog lige et billede i aftes, nu er der ikke længe til det er slut for i år.
Træet med lys, står stadig i væksthuset og venter på mindsten har fødselsdag. Hvert år får lyskæden lov at sidde til den dag - og det er næste mandag. Men tror ikke vejret når at arte sig som den dag hun kom til verden - der var HØJ forår i luften.Løb uge 1 dag 3 - crosstrainer 17 min.
Vægt 93,3 :O

4 kommentarer:

Winnie sagde ...

Århhh Helle hvor er du sej - du får bagt, lavet syltetøj og motioneret...respeeeekt !
Jeg kæmper med at holde sulten fra døren. Det synes jeg tit er svært i starten, når man skifter kosttype. Så det bliver til en del frugt mellemmåltider.

HelleV2 sagde ...

Tak Winnie :) - men mere ros end jeg fortjener - får ikke bedrevet noget ud over det :/.
Ja, det er svært at skifte, men dejligt med noget frugt - nu er der jo også snart friske på vej :).
Jeg må jo hoppe over frugten, så den har stået på Græsk youghurt i aften, mums.
Vi holder ud gør vi :).

Annette sagde ...

Hvor ser det fint ud jeres væksthus - jeg håber vi får lov at følge med i væksten i forår og sommer? Jeg er også passenden imponeret af hvor kreativ du er i køkkenet!

HelleV2 sagde ...

Tak Annette - det kan du lige regne med - glæder mig SÅ meget til det bliver tid til at få nogle frø sat til spiring derude :).