fredag den 11. marts 2011

Spinning...

som også er en del af motionsplanen - blev skudt i gang i dag. Og til mit sædvanlige held, var der kun 1 x tilbage ud over i dag - der er for få på holdet. Det kan jeg faktisk godt forstå - elendig underviser - men bedre end at sidde i fifaen jo. Men lidt ærgerligt når man véd hvor fantastisk det kan være.
Har dog lært noget på min vej, så i dag sagde jeg nej til at bruge mere belastning, ej heller vil jeg "fryse" overkroppen når jeg cykler og så gik jeg endda uden at strække ud også, fyha altså ;).
Men diverse gymnastiske øvelser hører efter min mening ikke hjemme i et spinningslokale. Bjergcykling, hvor der er så meget belastning på, at man ikke kan træde rundt - det er sq* da dumt at ødelægge sine knæ på, der er jo ligesom en grund til bjergryttere har gear altså.
Udstrækning er efter min overbevisning en troessag, jeg tror ikke - har erfaret at jeg ved udstrækning får ondt, så jeg VED og undlader der derfor. Det eneste jeg tror er, at hver især må gøre som de føler virker bedst.
Men det var hårdt - uha - men ikke så hårdt som aller første gang jeg startede på spinning. Der gjorde jeg nemlig de ovennævnte ting, og kendte ikke egne grænser endnu og lod mig presse ud over, hvad jeg burde. Så jeg kunne gå derfra idag -  kunne jeg ikke dengang, fandt ud af man faktisk løfter sine ben op når man går NED af trapper :O.

Tro fører mig til tanker om livsstil  - (ketolyse, ketose, LCHF).
Har været på bibloteket og fandt 2 bøger idag på dansk - men stadig ikke helt rigtige.


er et rigtig godt bud på en god, letforståelig bog, men igen af den fedtforskrækkede slags, men den er fra 2004, så den sidste nye viden er jo derfor ikke med.
Tror maleren skal have den i hænderne i aften, så han også kan forstå det med fedtet - han er ikke læser overhovedet - så kan han, kan alle.
Han er nu nok ligeglad - har tabt 2,5 kg siden start, og han snyder - I KNEW IT. Men dog ikke mere ligeglad end, han kom og fortalte han havde hørt Arne Astrup udtale sig i radioen i dag, at vores kostpyramide vist er helt gal ;).

Denne fandt jeg på dansk


og er også rigtig fornuftig. Men ikke vejen for mig endnu - måske når jeg engang har fået mig tabt. Denne arbejder ud fra GI - og der er en fin oversigt over hvor høj/lav den er for mange varer.

I dag var jeg på apoteket efter den medicin der STADIG IKKE er dukket på. Fik så bestilt Ketose stix - selvom det egentlig er mig imod. Mit vægttab skal ikke være en videnskab denne gang - men kan altså ikke dy mig - MÅ vide om jeg er i ketose eller ej.
Når nu jeg ikke har bogen som rettesnor, så faldt jeg altså for fristelsen da jeg var på apoteket uden at få noget.
Man kan i Norge købe startpakker, med diverse ting - men her føler jeg så der går for meget forretning i det. At leve med få kulhydrater må sq* da kunne lade sig gøre, uden man skal købe sig fattig i underlige pakker, med "bagemix" og andre løjerligheder.
Det håber jeg da - nu forsøger jeg med alm. sund fornuft - og håber det er nok *SS*.

Apropos fornuft.....jeg er sq* en klovn altså - gik på vægten i dag, og det skal jeg IKKE. Sidst holdt jeg mig 4 uger, men det kan jeg ikke denne gang. Tror måske det er for at blive bekræftet i, at det altså virker - at jeg er på rette vej. Når så vægten siger + 500 gram - så har det ligesom modsatte effekt :(.
Jeg har behov for det kick og overskud det giver med noget minus på vægten.
Muskelmasse og øget blodvolume - ja ja ja ja j.......I know - hvad skal jeg dog gøre for at det siver ind og jeg falder helt til ro i mit nye livsstilsprojekt ...hmn...

Nu vil jeg daffe ind og se X-factor med Big Band :D - og min hjemmelavede is - håber det er mere vellykket i dag.

2 kommentarer:

Annette sagde ...

Ketosestix, det har jeg aldrig hørt om før! Jeg forvekslede det lige med højt blodsukker. Jeg lærer så meget nyt ved at læse blogs :-)) Jeg synes altså spinning er noget fanden har skabt. Eller også er det dårlig kondi jeg synes fanden har skabt?! Men jeg har gået til spinning, da jeg en overgang boede i England, og underviseren var en ung fyr fra Skotland. Det var stort set Ole Henriksen med skotsk accent. Dét var underholdende! Jeg kan godt forstå du gerne vil se resultater på vægten, det er da det der holder motivationen oppe! Klø på :-)

HelleV2 sagde ...

Jamen de bruges også af diabetikere, så det er helt rigtig tænkt af dig :).
Ja, opstarten på spinning er hæslig, når først kondien er i orden, er det meget sjovere - ved ikke om du nåede så vidt ?? :).
*GGGG* det kan jeg forestille mig det må have været - så ikke underviserens skyld du ikke var begejstret ;).
Jeg klør på - den må da dale på et tidspunkt altså :).