torsdag den 24. februar 2011

Endnu et tiltag...

er gjort, ud i at skulle tabe sig og blive sundere og GLADERE :).
Var forbi motionscenteret i går og fik mig meldt ind (formiddagshold 6-13). Der er nu 3 spinninghold om formiddagen hvilket jeg er vild med.
Så det, løb på bånd og crosstrainer - det er de 3 ting jeg vil starte ud med.
Så i aftes fik jeg så gjort tasken klar, tøjet vasket - det der nu er tilbage jeg kan passe, og det er ikke meget må jeg sige - men mit Garmin løbeur passer dog endnu *GG*.
Havde regnet med at skulle starte den 1. marts - så der blev jeg lige taget med løbebukserne nede.
Ville så tage afsted i dag, men så er "lillebilen" ikke hjemme - mellemsten låner den om onsdagen, hvor hun går til saxofon, DARN da også.

Dagen i går blev noget træls. Maleren kom hjem 08.30 og spurgte om jeg kunne køre ham på Vejle sygehus, på øjenklinikken.
Han havde været hos egen øjenlæge pga. af pludselig tåget syn. Var der hele mandag, væk tirsdag, og kom tilbage da han skulle slukke vækkeuret onsdag morgen.
Afsted det gik, og så sad vi ellers i venteværelset i 2½ timer.... nøjs de var lange altså.
Blev undersøgt i ½ time af øjenlægen, som så kom med en laang forklaring. Men diagnosen er.....ALDERDOMS tegn :O.
Han har syn med mere end -6 på begge øjne, og derfor han opdager det så tydeligt.
Hun fortalte så, at hvis han så "lynglimt", og det ser ud som om der bliver rulle et gardin for ude i periferien, så skulle han kontakte øjenlægen eller vagtlægen.
Hmn, lysglimt - det har jeg selv opdaget flere gange når jeg gik i seng, og om natten er jeg vågnet og har set lysglimt.
Så det huede mig ikke at høre ordet, aldersrelateret - kan det være torden, eller "kornmod" jég har oplevet monstro....Det der faktisk gjorde ventetiden så lang og træls, var den megen larm og uro der er i sådan et stort venteværelse.
Jeg sad og funderede en del over, hvordan folk opfører sig i det offentlige rum altså.
2 søstre havde en 93 årig mor med - mellem halv og hel døv var hun - det er sq* belastende at sidde og høre på de råber til hende, og så gentager hvad hinanden sagde.
Mobiltelefoner bliver der også lystig talt i - eller rettere RÅBT i. Som om "telefonholderen" syntes det er dejligt at kunne tiltrække sig noget opmærksomhed (de opdager sq* aldrig at den faktisk er negativ den opmærksomhed).
Sekretærerne sad højlydt og talte om deres privatliv - og jeg mener virkelig HØJT - det hører da ingen steder hjemme i min optik.
Jeg forsøgte det bedste jeg kunne, at koncentrerer mig om at læse, men det jo ikke længere en af mine "spidskompetencer", at lukke ting ude.
Uheldigvis var Ipoden flad, det plejer at være løsningen.

Så det var en meget udmattet malerkone der kom hjem i går eftermiddags. Så maleren der nu var 5 timer bagud med sin arbejdsdag måtte arbejde aften. I sidste ende gik det så ud over mindsten der havde en træt og deraf pirrlig mor, som ikke kunne rumme lektielæsning, badning og opdragelse. At skulle sige det samme 5 gange kan være svært at gøre på en ordentlig måde når man har det sådan.
Men heldigvis får vi en ny chance i dag :).


Nupo'n er ved at være sluppet op, og godt det samme.
Man skal jo måle sig siger de kloge, så det forsøgte jeg.
Havde målt mig da jeg startede - da jeg så 4 uger senere skulle vejes, målte jeg mig igen. Tab i cm om maven var 3 - TRE.......
Det er så først nu det rigtig er sevet ind hos mig, at jeg faktisk har levet af pulver uden der er sket alverden.
Så NU skal det bare udryddes i en fart. Ja, jeg er lidt pege - ud skal det jo ikke smides når nu det er købt og betalt i dyre domme - men det er heldigvis aldeles SIDSTE gang jeg skal gør dette forsøg.

Mandag skal ældsten atter til Kiropraktor i Vejle, så kan jeg få købt lidt flere ingredienser, og tirsdag, så gå det løs efter LCHF principperne og vi ser hvad der sker.
Maleren døjer med gigt og psoriasis, så det bliver sjovt at se om det gør nogen forskel.

Om 4 dage kan jeg kalde mig RØGFRI i hele 2 mdr. :D - tænk engang. Ved nærmere eftertanke, så er det måske mit forbrug af Nupo det gjorde det muligt ;) - så er det jo ikke totalt spildt, og taget på har jeg ihvertilfælde ikke :).

Så har jeg lige rodet med den dersens "blogroll" igen. Nogle af de sider jeg ville følge dukker ikke op opdagede jeg lige i dag - så NU har jeg lige forsøgt mig igen, og det ser ud til at virke. Ved ikke lige hvorfor de blogs bare var "parkeret" - men jeg skulle bare trykke "blogs jeg læser" igen.
Nu vil jeg forsøge mig som følger på endnu en side, og se om jeg da ikke kan få det til at virke i 1 hug.

4 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Venteværelser og andre folks mobilsnak er det værste, jeg ved!!!

HelleV2 sagde ...

Ja også jeg, de mangler noget mobilopdragelse :).

Winnie sagde ...

Ja det kan være underholdende at sidde og se på andre mennesker i det offentlige rum ..men også ganske udmattende, når de fylder for meget.
Sejt gået med dit rygestop
Stort klap på skulderen herfra

HelleV2 sagde ...

Se på dem kan jeg godt, det er lyden jeg har det svært med - øjene kan man jo da heldigvis bare lukke ;). Ja, der burde være kvoter på,
hvOr meget man må fylde i off. rum *GG*.
Tusind tak skal du ha' :).