tirsdag den 22. februar 2011

Jeg er edderspændt...

RASENDE ......
Nu kan jeg bare ikke igen - de sidste blogs jeg har tilføjet med som følger af - de optræder IKKE på min blogrulle - FUCK det er belastende - jeg har siddet sååå længe nu, gør det samme igen og igen

Jeg går ind design - her er listen "blogs jeg læser fast" - men den vil have webadresser, der er et sted jeg kan sætte prik, og den så selv tilføjer de sidste jeg har meldt mig på.

Kommer en venlig sjæl forbi, HJÆÆLP please - maleren siger på forhånd tak ;).

6 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Keep Alm an d Carry On...hos mig går det nemt...hvis jeg klikker på "fast læser" føjer den sig til selv.
Men Hvis den vil have navne URL så kopierer du bare oppe i adressefeltet og sætter ind der. Skriv igen hvis ikke....kh Lavendel

Lavendel sagde ...

NB ...jo flere kommentarer, du lægger hos andre, jo flere gange bli´r du set og får læsere til din blog...og er det ikke det, vi alle gerne vil? kh Lavendel---i mit forrige indlæg skulle stå Keep Calm :-)

Annette sagde ...

Jeg skal trykke design, trykke på rediger den gadget der hedder min blogliste, trykke på føj til liste, tilføj via web adresse - og så kopier jeg bare adressen fra den jeg gerne vil have på bloglisten, og trykker tilføj. Og så gemmer jeg ændringer. Tag et par dybe indåndinger :-))

Winnie sagde ...

Jeg går oz ind på "design" og redigerer den gadget som hedder "bogliste" Her kan jeg tilføje blogge via web adresse eller overfører dem via google reader.
Tæl til et par tusinde og prøv igen. Og driller det stadig, så spørger du bare....vi er jo liiige her

HelleV2 sagde ...

Tak for hjælpen Lavendel, Annette og Winnie :) -jeg har trukket vejret dybt - forladt pc'en og vender frygteligt tilbage igen. Jeg bliver bare så hyys :/.

Den måde i alle gør det på, er ikke den jeg tænker på - men ender med jeg må gøre det sådan - syntes bare ikke de dukker op herinde så.

Jeg vender frygteligt tilbage med løsningen når engang jeg hitter ud af det ;).

Ha' en dejlig aften :)

HelleV2 sagde ...

YYYeees - så fandt jeg ud af det

Design - rediger - gadget "blogliste" og så vælger jeg "blogs jeg læser", den står neden under, tilføj webadresser.
Så skal man ikke kopiere noget :).
Tak tak for hjælp :).