tirsdag den 22. februar 2011

Kvinder og teknik....

ja jeg fatter altså ikke noget - mine kommentarer til de 2 søde kommentarer - de er VÆK - eller jeg kan ikke se dem - fatter nada - så jeg må have fundet ud af hvorfor i dag. Og det var så den tirsdag - eller :O.

Dagen i går startede med maleren lige kom forbi med en pakke. Jeg måbede og fattede ingen, posten kommer først ved 15 tiden, hvor jeg jo ikke ville være hjemme.
Men maleren var smart, han fik en pakke til mig af posten da han (posten) var på værkstedet med post til maleren :).
Så jeg flåede kassen op da det langt om længe gik op for mig hvad den indeholdt, nemlig denne :) 

En 10 år gammel taske som er sprit ny - uha det er guld for mig. Så måtte tage den med på dagens tur, havde jo slet ikke tid til at undersøge den og glædes inden jeg skulle afsted.

Turen gik først til Vejle, her havde jeg bestilt en tid hos en skøn kiropraktor til ældsten. Har været der med mindsten, så besluttede at få hende til at kigge på ældsten. Hun døjer med lænd og ryg, men der er ikke noget galt siger de kloge :s.
Hun rekvirerer billeder, og vi skal komme igen næste uge - mente hun har en lille skoliose og derfor sidder hendes bækken måske skævt.

Så måtte vi jo lige se gågaden når vi var der - og what to say andet end ups. Ja, vi kom til at nappe lidt udsalg. Først hos Fleur - her købte jeg 6 par fars farvede trusser. Mangler jeg til sommergevanterne der er hvide. Købte 6 par, ialt kr. 200 - sparet 700 :).

Så gik turen til Bahne for at se de nye forårsvarer - jeg sværger - det var bare det vi skulle. Udsalget er jo læænge overstået. Men så havde de så lige Mentor støvler sat ned med 900 :O.
Ekspedienten sagde det gav 5 kg vægttab med højde under fødderne, SÅ slog jeg til - så nu er min BMI under 30 *GG*.Har aldrig haft fodtøj med kilehæle, har ikke kunne lidt dem - når jeg så laaangt om længe har vænnet mig til dem, så er de so last year.Men nu greb jeg så chancen, har kigget på dem længe men syntes de var for dyre. Ældsten nappede nogen magen til.

Normalt fortæller jeg jo maleren om de gode kup jeg har gjort, og som regel har jeg så købt et eller andet for noget af besparelsen. Så det er standard A1 her - "hvad skal du så have for dem", når jeg glad fortælle om de kæmpe besparelse jeg har foretaget.
Men nu har jeg besluttet mig for at spare besparelsen OP - jow jow - ialt besparelse kr. 1.600,- indtil videre.....


Så gik turen til OUH - og bagefter hjem til hjerte veninden min på fynsland. Her var kram, kaffe, snegle og udlån af en VÆGT - ja nu kan jeg så også blive vejet.

Jeg tænker meget i LCHF for tiden - det tiltaler mig - ikke som en kur, men en livsstil - maleren er også ved at være mør.
Nu har jeg været på DDV 3 gange og tabt mig (meget langsomst sidste gang) - men det er ikke en måde jeg kan leve på resten af livet. De første 2 gange var alene, bare med de overordnede "regler" og så afkrydsningskemaerne.
Den sidste gang gik jeg til vejning hos DDV, og her gik det uendelig langsomt. Nu var der pludselig mange flere regler, og masseproduceret mad til at spise.
Det er blevet en FOR stor "forretning" nu - det handler om penge i kassen. For at få det opfindes en masse mad, tilsat underlige ting som jeg faktisk slet ikke ønsker i min mad, slik med kunsige sødemidler, essencer - you name it - alt kan købes i en DDV bod.

Når jeg kigger på LCHF dukker der så andre ting op, ex. paleo som jeg aldrig har hørt om heller, eller stanaldermad. En helt ny verden åbner sig.
I Sverige (tildels Norge) er LCHF meget fremme - men her ser jeg jo at der også er ting produceret til LCHF - det bryder jeg mig så ikke om.
Men jeg tror man kan leve på LCHF måden, UDEN andre varer end dem man kan købe i alm. forretninger.
At droppe kornprodukterne er en af tingene - så vil jeg altså ikke til at købe "erstatningsbrød".
Nej, det skal laves af de ting der nu engang er tilgængelig hos købmanden.
Købte Sukrin i går - et naturligt - gentager lige NATURLIGT sødeprodukt med O som i nul kulhydrater, ingen påvirkning af blodskukkeret.
Det forestiller jeg mig kan bruges i hjemmelavet is, og til hjemmelavet jorbærmamelade og saft.
Det kommer an på en prøve - jeg er ved at køre livet i stilling til udfordringen :).


De overordnede regler som jeg har fanget er:
Få kulhydrater derfor ingen frugt, brød, pasta, ris, kartofler eller rodfrugter. (ej heller majs og ærter tror jeg).
Men derimod æg, ost, mælkeprodukter, alt kød, fisk og det er de fede af slagsen.
Ingen øl, det er flydende korn, så derfor vin.
Højest et kulhydrat indhold på 5%  :O.

Dette er vist de regler jeg vil læne mig op af i forsøget.
Men stadig gælder 2000 kcl. reglen jo - jeg skal så bare nøjes med mindre når jeg skal tabe mig.
Fanatisme har efter min mening aldrig ført noget godt med sig, så når jeg engang rammer "drømme BMI'en", så vil jeg da have lov at skeje ud, med en kage til søndagskaffen, eller en øl efter havearbejdet, hvis da ellers jeg har lyst ;).
Hvis det er en livsstil, så skal der være færrest mulig regler for at virke for mig - så det må så være den første regel :O.

3 kommentarer:

Winnie sagde ...

Meget mærkeligt med dine forsvundne kommentarer...jeg håber, at du finder dem i god behold ! Jeg startede oz på kur (igen) igår. Det er nu mere frugt-grønt-magert kød og fisk metoden. Pøj pøj til os to i kampen mod "los dellers" !
PS: Det lyder da bare spændende med hund...er der besluttet noget ?

HelleV2 sagde ...

*GG* - gjorde jeg IKKE, men skrev så bare nogle nye og fandt ud af, hvAd der gik galt. Man skal jo trykke send flere gang, og logges ind og alt muligt, indtil kommentarern dukker op i en ny form med profilbilled på, og så skal der trykkes SEND for 117. gang :) - NU VIRKER DET.

Ja - go' kamp til os :) - det er også en fin metode du benytter - mit er jo på forsøsbasis - dit det VIRKER ;). Fedt med en følgesvend og lidelsesfælle ;).

HelleV2 sagde ...

Nej hundeprojektet er forresten ikke gået igang endnu - tror det vare længe inden der er en ønske hund i kuldet - men har dog lov at håbe :).