søndag den 20. februar 2011

Søndagstanker....

Mindsten og mor har været i bio - maleren foretrak at blive hjemme og gøre rent - så fin fordeling syntes jeg. Tænk engang - den havde chill factor - DET VAR TEGNEFILM - hvad sker der lige altså.
Men Rapunzel var hvad vi så, og som satte tankerne igang til et skriv.

Søvnen driller igen - det er den antidepressive der driller, får hjerte banken. Svært at sove når kroppen har det som efter en lang kort løbetur. Så jeg vender og drejer tanker - har dog glemt det meste når det bliver morgen - noget kan jeg dog huske - ønsket om en hund.

Har haft Amerikansk cocker og Afghansk mynde, gået på udstillinger og til træning. Så jeg startede med at kigge en lille "bomuldshund", gerne noget pelspleje til mig nemlig, og en der kan være i teltet.
Endte så pludselig på den kennel vi købte Amerikanerne - åååååh, jeg må eje endnu en. Luftede tanken på puden for maleren - det syntes han lød som en usædvanelig god dårlig ide. Jeg fik fortalt om de hunde ønsker jeg har, så nu er han mere rolig. Både køn, farve spiller en stor rolle - og der er vist lange udsigter til at få dem indfriet, om overhovedet. Men viser lige et billede af ham der kunne være far til drømmen - sådan skal den se ud, og være af hun køn.Forstår ham egentlig godt - hvad vi har brugt af energi og penge på diverse hundeforanstaltninger, det er ikke småting. Så han ser bare arbejde forude.
Men til en start kan jeg jo forhøre mig om fremtidplanerne på kennelen, om der sådan en på tapetet til mig :).

Har jo haft bogen "dig og dit klædeskab" på natbordet gennem noget tid, og må sige her ikke var noget for mig at komme efter. Altså lære bør jeg, men syntes ikke lige hun havde de store guldkorn. Et enkelt citat jeg ikke engang husker nu.
Men tanker har den måske alligevel have sat igang.
Drømmehåret er tykt - krøllet og langt - noget i denne henretning (tøjstilen er også lige mig).Fakta er, det er knapt skulder langt - fint - glat OG GRÅT.
Eller under striberne er der meget gråt.
Dette overvejer jeg så lige at gøre noget drastisk ved.
Tænker på at trække farven af og farve det helt gråt :o, og så lige for at give det sidste, klippe det som denne frisure :OI know - det er da fra den ene yderlighed til den anden - men sådan er jeg - enten/eller. Så det ruger jeg lidt over, og vender med frisøren næste gang.

Tøjstilen har også lidt krise - den må gerne opgraderes til
mere rock chick - men det er sq* svært at opdrive i min str. Er vild med bohemian, men hvad så, går det så med den korte GRÅ frisure....
Uha, det er store spørgsmål at rode med om natten.

Tilbage til filmen og Rapunsel. Her faldt de for mig vise ord - at får man sine ønsker opfyldt, så skal man jo bare ønske sig noget nyt....

Så jeg vil lave mig en ønskeliste - noget får jeg, andet ikke - men minderne ønskerne har jeg dog lov at ha'. Apropos minder, mindes faktisk ikke hvornår jeg har haft ønsker, er da en fest at have ønsker - ingen regler eller begrænsninger :).

Ønske og Drømmeliste


Tykt, langt, krøllet, irsk rødt hår
En black and tan Amerikaner tæve
BMI på max 22,5
Mindre og højere barm
Bedre  godt humør
En tyk  motionsveninde
Gå Caminoen


hmn.... det vil jeg tænke videre over......tror begyndelsen til de andre ønsker starter med ønsket om godt humør......

HØJ sengetid her - skal med ældsten på OUH i morgen, og til Kiropraktor i Vejle - så der skal soves igennem inden.

4 kommentarer:

Annette sagde ...

Må de alle gå i opfyldelse - også selv om du så er nødt til at ønske dig noget nyt. Hvis ikke du har godt humør, så har du da hvertilfælde humor :-)

HelleV2 sagde ...

Tak Annette - vil glæde mig over at ønske noget nyt :), håber dine må det samme.
Synes humoren har haft ringe kår længe, men den vender langsomt tilbage med humøret kan jeg mærke, dejligt :).

Winnie sagde ...

Jeg kom lige til at se på frisuren - den ligner en jeg har printet ud til min frisør. Jeg har nemlig besluttet mig for at prøve noget nyt næste gang (lørdag 8 dage) Jeg skal vist bare ikke have helt så langt hår øverst...det får jeg jo aldrig sat så chic. Det bliver spændende..

HelleV2 sagde ...

Uha, frydefuld spænding, men også lidt usikker må du være :).
Nu ved jeg ikke lige hvor langt dit er, det afhænger "usikkerhedsfaktoren" jo i nogen grad af ;).
Håber du bliver rigtig lækker :).